Pelinzade Kızlar ne süt içebiliyorum ne yumurta yiyebiliyorum kendimi bildim bileli ikisini hiç sevmem ama mecbur bebek için süt içmeye çalışıyorum oda sütü kaynatıp içine bal ekliyorum akşamları içiyorum Zar zor çözümü öyle buldum fakat zararlı diyorlar bilemedim bilgisi olan var mı doğru mu yapıyorum ballı sütü bir de soğuk süt hiç içemem
Yabrukus Pelinzade ben de süt içemiyorum kokusundan mahvoldum şimdi de tiksiniyorum çözümü kakaolu sütte buldum artık ne olursa olsun en azından sütü içiyorum ya o önemli
Ciara93 Pelinzade zararı Yok ama süt çok sıcakken katılan balın bir faydası da Yok. Ilıttıktan sonra balı koy ve öyle iç ☺️
bebekkaradag Pelinzade 500ml süte 1 tane muz, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı balı koyup blenderden geçirin. 1-2 saat dolapta bekleyin. Çok güzel bir karışım oluyor. Bir de böyle deneyin belki içebilirsiniz🙏🏼
BarBeyzazer Kaynatmak yararlı bakterileri öldürür baldaki ve kutu süttüketiyorsan hafif ısıt bal kat öyle tüket diğer türlü faydasını görmezsin ballı süt çok faydalı bir içecek tüketmende herhangi bir zarar yok balı abartmayın tabi 😊
Ekoselinakosen Ben de aynı şekilde hiç sevmiyorum sütü. Kaynatmakta bi sorun görmüyorum ben. Kaynatıp içine bi kaşık pekmez ve kakao katıyorum. Sıcak çikolata gibi oluyor bi dene bence hem pekmez günde 1 yemek kaşığı öneriliyor hamilelere. Bu şekilde yapınca soğuk da güzel oluyor inan ki
BarBeyzazer Ekoselinakosen canım çok özür dilerim uyarma gereği duydum ama pekmez Demir yönünden zengin süt kalsiyumdan ikisini bir tüketmeyin farklı zaman dilimlerinde tüketin kalsiyum demir emilimini engelliyor keza kan ilacıylada süt ve süt ürünlerinin arası 2 saat olmasının nedeni bu
Ekoselinakosen BarBeyzazer ne demek iyi ettin uyarmakla tabi ki. Yani şeker koymaktansa pekmez daha iyidir diye düşünerek bu şekilde yapıyorum ben :(
aslihan1 Sütü kaynatmakta sorun yok canım sadece kaynar süte bal koymayın derler ben öyle biliyorum sütün ılınmasını beklersen daha iyi olur
BarBeyzazer Ekoselinakosen bende bir kaç defa yaptım sonra beslenme uzamanının yazısında denk geldim tesadüfen faydasını görmek adına bir tüketmekten vazgeçtim 😊 bal atıyorum sütüme bende sade sevmediğim için 😁
bebekkaradag Pelinzade Bu arada ölçülere göre tam 2 kupa çıkıyor🙏🏼☺️ Tek seferde içecekmişsiniz gibi algılanmasın, ben gün içerisinde tüketiyorum