es_aybala 33+4 haftalık gebeyim 1 aydır idrar yolu enfeksiyonum var, 1 haftadırda bulantı ve kusmalarım başladı. Acaba enfeksiyon sebep olur mu yoksa bu haftalarda bulantı normal mi? Hamileliğimin başından beri bir kez bile yaşamamıştım bu şikayetleri 😔
Deniz00 es_aybala bende 31.haftadayım daha az önce eşime bulantım var dedim ve enfeksiyonum var 2 gündür hafif hafif bulantılarım var ve sizin gibi hamilelik boyunca bir kere bile kusmam olmadı
Gulems es_aybala gecen benımde asırı anı bulantı ve kusmam oldu allahım cok kotuydum normal olamaz dedm gttm ıdrar verdm enfeksyon cıktı snra serum ılaclarla duZeldım bır haftada hamdolsun bnde suan 34+2yım
aylin08166 es_aybala enfeksiyon bendede çıktı ama benimki kanda çıkt, 32+2 deyim bende😔 et falan hiçbişekilde yiyemiyorum miğdem bulanıyor öksürüğüm çok ve korkuyorum 10 gün boyunca antibiyotik kullanıcam kan sulandırıcı iğne olucam inişallah bebeğime birşey olmaz 37 haftaya gelir gelmez sezeryan istemeyi düşünüyorum çünkü bişey olacak diye korkuyorum
es_aybala Deniz00 ne berbat bi şeymiş içim dışıma çıktı ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne yediğim yemek midemde kalıyo
Deniz00 es_aybala hiçbir fikrim yok ki abartılacak bi bulantı olmayınca doktoruma sormadım ama siz bir danışın
Eylul_53 Enfeksiyon bende de çıktı şuan 28 haftalığım bulantı kusma yapmadı bende ama ateş basıyor ilaçta vermedi doktorum bol bol su içmemi söyledi sadece bide benim idrar yollarımda da kanama tespit edildi Allah yardımcımız olsun gerçekten
Hilkatkaradagli es_aybala Bende inan şuan tartıldım 59 buçuk idim 59 olmuş tekrar hamile kaldığım kg 56-57 anlamadım 34. Haftada mide bulantısı nasıl olur