ozlmayktkrmm Gerçekten programdan artık soğuudum ikide bir sigortam net reklamı çıkıyor hayır kapatma tiki de yok direk programdan çıkmak zorunda kalıyorsunuz böyle saçmalık olamaz mecburmuyuz her girdiğimizde bunu yaşamaya ?
NaimeYilmaz ozlmayktkrmm Kapatma ekranı yok dediğiniz yerin ekran görüntüsünü buraya atar mısınız? Bir de android-ios onu da belirtirseniz ekibe bir iletelim🙏
LawyerEce ozlmayktkrmm Bu sorunun herhangi bir çözümü yokmuş anlaşılan, kaç tane post açıldı hâlâ böyle. Bende Chrome’dan giriyorum. Böyle girince reklam çıkmıyor.
Seyma-d NaimeYilmaz naime hanım bende de başka sorun var ya uygulamaya giriyorum 1 dk geçmeden beni atıyor tekrar giriyorum tekrar atıyor bi kaç saat sonra deneyince anca giriş yapabiliyorum sebebi nedir acaba?
ozlmayktkrmm NaimeYilmaz tamam çıktığında atarım size o kadar reklam kapatırım ilk defa böyle bişeye denk geldim direk bir post okuyorsam yorum yapıyorsam çıkmak zorunda kalıyorum reklamdan kurtulmak için onun dışında kapanmıyor
NaimeYilmaz ozlmayktkrmm ⏭ şu işaret yok değil mi? Bazı reklamlarda buna basıp kapatmak gerekiyor. Yoksa bu da bekliyorum ben ekran görüntüsünü, hangi reklam olduğunu anlayıp bir çözüm üretmeye çalışırız. 🙏
ozlmayktkrmm NaimeYilmaz yok malesef kapatmaya dair en ufak bişey yok … ios işletim sistemim atıcam size yine çıksın