Sukran- Keşke sancılarım gelse ve bebeğimi bir an önce kucağıma alsam çok korkuyorum dogurmak istiyorum hemen son dakika birşey olmasindan korkuyorum 😭
Mumyy Sukran- aynıymış gunumuZ ben de çok istiyorum doğmasını artık iyice strese girdim fakat neden korkuyorsunuz iyi şeyler düşünün inşallah her şey güzel olsun
Linam6868 Sukran- Bende korkuyorum ama elden dua etmekten bazka birşey gelmiyor 40+2 haftalık hamileyim Rabbim sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah
nurdane3504 Sukran- canım bende öyleyim artık çarşamba günü gidicem bakalım doktor ya şunu sancı verir yada bebişin kilosuna göre sezeryana alırız dedi 4 üstü normal yapamam dedi bizde beklemedeyiz 🤦🏻♀️😒
Sukran- Mumyy Hamilebirisi_ dün akşam diktora gittim adet ağrım ve kasılma hissediyordum ayni zamanda bacaklarda ağrı doktor nts ye bagladi bebekte duzensiz hareket var dediler serum taktilar sonra tekrar cekildi sorun cikmadi kovit test yapildi negatif acilma vs yok bugün gayet iyiydim şimdide kaşıntı başladı korkuyorum bebegime birşey olur diye 😔 birde ə gündür geçmeyen baş ağrısı var
Ayse3695 Sukran- benımde bacaklarım ıkı gundur aşırı agrıyor acaba bebeğin gelmesi yakın mı 38+4 olduk
Linam6868 Sukran- Buğun dktr gittim acilmam var sancım yok cumaya kadar bekleyecez gelmezse suni sancı ile doğumum başlatılacak dua edin bana da kendi sancım gelsin
nurdane3504 Sukran- ilk çatı muayenesi yaptı açılmaya bakmadı sanırım çarşamba günü ona da bakar artık bişey söyler beklemedeyiz ama tık yok😂😄 gelmiyor paşamiz zorla çıkarıcaz en son 🙄