Minimomy ZuMMeh06 Cevap için teşekkür ederim 😊 dediğiniz gibi daha da sık olursa doktora gözükmek iyi olur
ZuMMeh06 Minimomy rıca ederim dediö gibi şuan bile oluyo benm toplanma hareket etmezse toplanmazsa korkmalıyız onun harıcı normalmiş onlarda yer bulamadıkça çabalıyo içerde bizde dışard a 😹
Melisaalagoz ZuMMeh06 şafak 11 ama normal doğum ne zaman gelir bilmiyorum kalçam ağrıyo belim ağrıyo assagı baskı yapıyo valla bir iki güne dogururum heralde öyle bi his var içimde belimin ağrısından duramıyorum
ZuMMeh06 Melisaalagoz inan eger 3haftadır aynı cümleyi kuruyom benmde bu belirtiler var bide tuvaletten cıkamıom çatlıcak altım sancıdan ama yok bi mucize beklıyorum olsunda bitsin gününü tam bilememek korkutuyo insanı gercekden inşllah tez zamanda gelsınler 🤲🏻
Minimomy ZuMMeh06 Ay hiç söyleme ne uyku kaldı ne düzen 😂 ama çok şükür gelip geçici şeyler 😌 son zamanlar olduğu için tadını çıkartmaya çalışıyorum kendimce 🐣
Fatosef ZuMMeh06 son 2 💙 ama gelmiyor benim oğlan sıcak havayı görünce çıkmak istemiyor o da. 😁 Yeri rahat galiba
Goxun ZuMMeh06 uykular haram oldu bebek yerinde durmuyo devamlı gol yiyen amatör takım gibiyim 😑 wc sorunundan ve sıcaklardan hiç bahsetmek bile istemiyorum zaten ama son 30 gün ☺️🌸
edabazin ZuMMeh06 58 günümüz kaldı sağlıkla sihhatle hepimiz bebislerimizi kucağımıza alırız insallah🤰👶🧿🤲
Happyturuncu Asyamira günlerimiz aynıymış 30.07 de alacak sanırım bizimkini 😂 korku, heyecan , merak hepsi mevcut napcaz bilmiyorum 🤷♀️
Birtane2307 Galiba ya 7 yada 14 gun var😃 ya arife gunu ya bayramdan snra alinacak sezeryan oldugu icin bilmiyorum sali gunu gun alacaz ins arife gunu olur bayram hediyem olur💕