Hayaliine   alllammm şuna bakın ya çok güzel değil mi teyzeleriii 🥳🤰🌸
yagmuurry1 Hayaliine Kurban olurum evet çok çok güzel 🙈💕 kaç haftalık ☺️ Allah hayırlı doğumlar nasip etsin biz 35+5 olduk durmuyoruz yerimizde 😂💕
Seyma-d Hayaliine daha fasulye buuuu😂😂😂 hele eli ayağı yüzü belli olsun sen o zaman gör heyecanı bakakalıyorsun o kağıt parçasına 😁
Hayaliine yagmuurry1 daha 9 haftalık teyzesi ay maşallah inş bizde senin bebiş gibi hareket etmeye başlarız 😻🥳🤰
yagmuurry1 Hayaliine Edersiniz kuzum şuan çok çok dikkat etmen lazım ağır şeyler asla kaldırma şu 3 ay çok önemli 4 aylık olsun rahatlarsın 🙏🧚♀️ Allah analı babalı büyütsün inşAllah hayırlı doğumlar olsun 🤰
yagmuurry1 Hayaliine Tuzlu şeyler yiyebilirsin naneli şeker al ağzına canım ben öyle yapmıştım mümkün olduğunca biraz dinlen uzan hatırlama bebeğine odaklan mide bulantısını düşünme 🙏
Hayaliine Seyma-d ahahaha daha bu tomurcuk elleriyle böyle heyecanlıysam o nazaman nasıl olurum acaba 😁🤩
HilalSefer Ya kurban olurum ona ben massallah allahim saglikla almak nasip etsin kucagina 🥰❤🤰biz daha 6 hafta oldu zaman sanki hic gecmiyo gibi 😇😇