Fairytale21 Merhabalar 7 +3 gebeliğim var ve benim kan tahlillerim bitane değerim pozitif çıktı(anti CMV IgG)mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri) daha önce karşılaşan olmuş mu yada bilen biri varmı bilgi verebilirmisiniz?🙏🥺
Meryemce92 Fairytale21 Benimde çıktıda doktora gösterdim bi sorun yok dedi. https://resimyukle.io/r/EPNFfIjQz6
2melekannesi_ Fairytale21 ıgg pozitifse daha önce geçirmişsiniz bağışıklığınız var demek yani iyi bişey igm pozitif olursa şuan geçiriyorsunuz hastalığı demek
NurCeren00 Fairytale21 igg pozitif bağışıklığın var ve sorun yok demek. Bu iyi br şey. İgm pozitif olduğunda bebek için risk başlıyor canım
2melekannesi_ Fairytale21 google hızlı resim yazın çıkan siteden fotoğrafı yükleyip linkini buraya kopyalayın
2melekannesi_ @Fairytale21 tabiki bir doktor kadar iyi bilemem ama benim anladığım önceden de geçirmişsiniz şuanda da geçiriyorsunuz demek galiba yine doktora danışın tabi inşallah ciddi bir durum değildir🤲🏻
Fairytale21 2melekannesi_ kan tahlili tekrardan aldı Ankara’ya gönderecez dedi 15 güne kadar çıkacak işte..bende çok korkuyorum 🥺
NurCeren00 Fairytale21 doktorunuz ile görüştünüz mü peki ? Su an bu virüsü taşıyor olabilirsiniz o zaman. Tedavi ve yakın takip olması gerekebilir :/
NurCeren00 Fairytale21 şimdi sizin testleri gördüm igm ile ilgili bir çok sonuç var bazıları negatif. Tam anlatamadım. Bende bi igg bi de igm vardı bu kadar detay yoktu :/. İnşallah çok temiz çıkar sonuçların canım. Dua ediyorum ❤️