BezelyemiBeklerken Kızlar merhaba bugün sezeryan doğum yapalı 5. Gün olacak acaba yatış pozisyonumuz nasıl olmalı yan yatsak dönsek bi sakıncası oluyormu tecrübeli kişilerin cevaplamısını çok isterim şimdiden teşekkürler 💜
Lulemom BezelyemiBeklerken ayy alakasız ama sen böyle yazınca yüz üstü yatma isteği geldi bende 🙈 hayırlısıyla zamanı gelse doğursam da yüzüstü yatsam 🤣
Ravzamuhammed BezelyemiBeklerken yavaştan döneblrsn 5 gün olmş yüz üstü yatma sadece ama sırt üstü yatmak daha iyi senn için
Nilaylks BezelyemiBeklerken ağrınız sıkıntınız yoksa yanda yatabilirsiniz ben onuncu gün yan yatabilmiştim ama benim biraz ağrım vardı yan döndüğümde yana kayıp acıyormuş gibi gelmişti on gün daha sırt üstü yattım Sonra sağ tarafıma yattım hep
Yaprakdokumusever BezelyemiBeklerken ben 10 gün oturur biçimde arkama yastık koyarak uyuyabilmiştim sanki organlarım sağa sola kayıyo gibiydi yatabiliyosanız yatın 😅
Burcinn00 Yatabilirsin tabii nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım kendi durumuna göre biraz da ben yüz üstü bile yatmıştım 😅
ege_ayaz_mom BezelyemiBeklerken sağ sol yan ve düz yatabilirsin yüzüstü hariç canım bişey olmaz bende iki kere sezeryan doğum yaptım inşallah 3. Olucak buda 😊