Sena0205 Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım tüp bebek ile hamile kaldım 💚 9.gün : 129 Gün : 297 Kan tahlillerim nasıl ? sizler kaçıncı haftada kese ve kalp atısını duydunuz ? herkese tesekkür ederim 🥰
Burcu_NFUE Sena0205 keseyi görmek için betanın en az 1500 olması gerek sağlıkla artsın inşallah 🙏🤲🏻 ❤️☺️
Mavi34 Sena0205 hayırlı olsun canim değerin güzel yükselmiş. Ben 5+2 de kese görmüştüm 6+6da kalp atışını duymustum
VeraVrea Sena0205 6+1 de kalp atışı duymuştuk düştü sanıp kanamayla acile gittiğimizde. Tüp bebekte zaten transferden sonra 4-5. Günlerden itibaren her gün idrar testi yapmıştım pozitiflik kaybolmayınca emin olmuştum. 3 aralık transfer 11 aralık kan testi pozitifti :)
030464 Değeriniz güzel maşallah hayırlı olsun. Benim doktorum Tüp bebekte 12. Ve 14. Gün degerinden yaklaşık 10 gün sonra kese. Keseden 2 hafta sonra kalp atışı için cagiriyor.
Sena0205 Mavi34 bugün 13. Gün testi verdik cumartesi kese için çağrıldım hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim 🌸❤️
Ozgevrn Bende 6+4 de kese içim gidip kalp atışını duydum ama karından değil alttan muayene de sağlıkla gelsin inşallah ♥️
ebegumeci Sena0205 Hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Benimde bu gün 10. günüm 268 çıktı değerim 🌸 Şurda kenarda bekliyim de bende öğreneyim ne zaman duyucaz kalp atışını 🎊🤩