Deryaerbil Kızlar 15 haftayı geçip kahverengi akıntısı olan oldu mu acaba ??? Lütfen bilgi verin merak ediyorum
1blgn1 Deryaerbil merhaba geçmiş olsun. Evet 14+4 dü yaşadım bende. Çok korkmuştum. Hemen doktoruma bilgi verdim muayeneye gittim. Çok şükür bir sorun olmadı. Normal günlerden farklı olarak o gün biraz fazla ayakta kalmıştım ben ona bağlıyorum. Umarım sizinki de anlık bir durumdur. Benimki yaklaşık 2 gün sürdü. Devam ederse veya miktar çoksa beklemeyin bence gidin içiniz rahat eder.
zahidinannesi Bı çok arkadaştan akıntıdan daha fazla kanama olduklarını duymuştum şu an sağlıklı bı şekilde devam ediyor gebelikleri. Doktorunuza başvurun ayaklarınızı yüksekte tutup dinlenin elzem işler haricinde kalkmayın evelAllah hiç bı şey olmaz
Deryaerbil 1blgn1 şimdi doktordan geldim bebeğin kalp atışı ve hareketlerinin güzel olduğunu söyledi .. bebeğim eşi biraz aşagıdaymış o da zamanla yukarı çıkar dedi
1blgn1 Deryaerbil çok sevindim doktorum birkaç gün dinlenmemi yorulmamamı söylemişti. Siz de bol bol uzanın sonradan üzülmeyelim😊🌺
Deryaerbil https://resimyukle.io/A9xHrITpCS.link Eğer mideniz bulanmayacaksa idrarımı yaparken bu parça gibi bir şey geldi sonra peçeteyle sildim kahverengi akıntı geldi … başına gelen var mı