CeyOg 39+4 bel ağrısı var,rahimde kasılmalar var arada bir karnım inanılmaz sertleşiyor acaba bumu diyorum geçiyor 😅 sıkıldım artık yarın randevum var bakalım neler olacak.
Scl123qm Minnakgelinn ilk mı sizin insallah bir an önce sağ salim dogururuz yoksa bebislerin kilolar alıp başını gidiyor böyle giderse zor olacak dogum
Minnakgelinn Scl123qm İlk bebeğim ama kilosu çok değil rahat doğurursun dedi doktorum bakalım artık😃🙈
Scl123qm Minnakgelinn Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi sağ salim kavusslim yavrularımıza
Babytmr sibel1409 iki farklı dr ölçüpte aynı dediyse tamam ozmn ben ultrasonlarda yanıkıyo bzn ondan dedim
Htcyalmanci sibel1409 aynı günümüz sizinle geçen hafta perşembe hastahaneye yatmıştım bir gece hastahanede yattım açıklık olmadığı için taburcu ettiler haftaya kontrole gel dedi doktor sancı var açıklık yok nasıl olacak bilmiyorum
sibel1409 Htcyalmanci bende ne sancı ne açılma. Hiç bişey yok🤷🏻♀️ Yarın kontrole gidiyorum bakalım ne diyecekler😊
Aycan1 AlpBerkannesi maşallah bizde 37 haftaligiz 3 gün önce gittik 36+5 haftalıkim 2439 gram demişti biraz küçük minyon olduğum için herhalde 🙂
AlpBerkannesi Aycan1 o zamanlar bizim de öyleydi daha var zamanı alır kilosunu hem kilosundan ziyade sağlıklı olsun zayıf olması daha rahat doğum oluyor :) birde küçük doğanlar çabuk gelişip serpiliyor yeğenimden biliyorum yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım 😊
Yumurcakk ZuMMeh06 aynen manyak bi sızlama o batma hissi diyorumki bu evde böyleyse hastahanede nasıl cekerim bu batmayı 🥲
Aycan1 AlpBerkannesi aynen öle cnm benim oğlumda 2800 gram dogdu şimdi çok iyi çukur kilosu yaşıtlarından üstün dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kilo gelip gecici
2bebekbirana sibel1409 37+4 oldum bende dün sancım vardı akşam geçti. Bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 2 gündür çok yoğun bir şekilde şeffaf mukuslu akıntım oluyor daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım internetten de araştırdım pek bir bilgi edinemedim. Bakalım öğleden sonra doktora gidicem ne diyecek.
CeyOg sibel1409 Hiç bir fikrim yok 🙃 3 gün verdi doktor olmaz ise suni sancı ile başlatıcaklar doğumu
Asyadone sibel1409 ben kızımı 38 haftalık doğurdum 4 80 doğdu daha kilolu nomral doğum yapanlarda var