Deletedmom9823 Kızlar 31. Haftam kıyafetleri şimdiden yıkıyıp ütüliyimmi ? Bide bebek kıyafetleri kaç derecede yıkanıyor
Ozgesapmaz Deletedmom9823 bende 30 haftayı tamamladım dün yıkadım ütüledim. Hazır olsun daha sonra zor olmasın diye. 30 derece yıkadım hepsini
Heather Deletedmom9823 30. Haftada hepsi yıkanmış ütülenmiş yerine konmuş çantam hazır arabaya inmişti ama ben panik ve çok fazlaca negatif düşündüğüm için erken doğarsa ortada kalmıyayım kafasıyla yaptım. Belki 33-34. Hafta daha makul olabilir.
Ankaku Deletedmom9823 evet yap ütüle köy hazır olsun eksikleri tamamlarsin için rahat eser Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Deletedmom9823 Ozgesapmaz 1 saatlik programdamı kısada mı cnm yumuştıcı koyuluyomu bebek yumuşatıcısıda aldm
Deletedmom9823 Heather bende bi okadar uyuşuk😀😀 tatil çantamı bile tatile gidiceğim sabah hazırlardım eskiden😀😀
Heather Deletedmom9823 aslında en doğrusu sizinki ben bir hafta önceden planlarım, çok yorucu oluyor ama benim için zihinsel olarak. Kafamda hep konuşan birisi var ve bu her iş için böyle🤷
AylinCk Deletedmom9823 evt canım koydum yoksa kıyafetler sert kalıyor bebişi tahriş edebilir benim ikinci doğumum olacak tecrübeliyim🥰🥰
Deletedmom9823 Heather aman be bacım 3 günlük dünya valla bugüne kdr hep çok rahattım hayattmda ilk defa hamile kaldığımdan beri ince düşünüyorum çocuk için yoksa varya ohh gel keyfim gel
Mavi87 Deletedmom9823 kesinlikle başlayın hiç düşünmeyin. Zaten havalar sıcak. Yavaş yavaş hazırlarsınız. Sonra çok üşeniyor insan. Ağırlık basıyor. Sonlara doğruda yapılıyor gözünüz korkmasın ama herşeyini aldıysanız beklemenize gerek yok boşuna..
Deletedmom9823 Mavi87 tamam yarın yıkayp ütüye başlıyım🌸🌸 Allahım ütü yapmayıda beceremiyorum bebemin güzel minnoş şeylerini bozmam inş
gulin-35 Deletedmom9823 valla yıka bende ozamnda yaptım ıyıkı yapmısım suan elımı kaldırcak halım yok kendımı zor kaldırıyorum