3MelekAnnesi3 AESahin gündüz yoktu cnm ama bak post acalı 40 50 dk olmus hala sert ve öyle karnım düzelmedi
AESahin 3MelekAnnesi3 mu haftaalrda risk almayın doktrounuza ulasibilirseniz en azından bı mesaj atın bende çok oluyor ama 1 dk sonra eski haline dönerdi
AESahin 3MelekAnnesi3 hareketleri varsa korkamayin ufak ufak yürüyüş yapın evin içinde yani o ann hangi pozisyonda oluyorsa değiştirin oturuyorsanız kalkın ayaktaysaniz oturun
19ida19 3MelekAnnesi3 ilk dogumunmu canım catlaklar ne zaman olmaya başladı konuyla alakalı degil ama
3MelekAnnesi3 19ida19 yok canım 2.gebelik oglumdan kalma onlar bunda henüz catlamadım ama yakındır oda catlarım 35 den sonra 😂
Cycanbaz 3MelekAnnesi3 benim iki gündür böyle daha beter hatta yamul yumuk karnım. Çok toplanıyor ve sert acı veriyor bazen kendini dayıyor iyice. Ama başka bir belirti vs yok herhalde normal ben de başlık açmıştım çoğu kişide oluyormuş
Hilkatkaradagli 3MelekAnnesi3 😂😂😂 Benimde böyle birde dikkatimi çeken epey hareketli babası elini koyunca kıpırdamıyor dedim senin elin ağır 😂
Afifeelif 3MelekAnnesi3 inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.. iyi haberlerini duyarız inşallah 🥰
Kimkibu 3MelekAnnesi3 bebis kendini doğuma hazırlıyor kasılmalar onlar korkulacak bişi yok çok yorma kendini dinlen bol bol