PrensessKizim Kuzusunannesi ay o da mı Allah im onun yüzünden titizlik hastalık oldu bide kumandayi ısıra ısıra izliyo işte çok dertleniyo dibindeki dertliyi görmüyor
Kuzusunannesi PrensessKizim ya ben bide çalışıyorum sabahtan akşama kadar ölüyorum bulunduğum yer çok soğuk ve donuyorum akşama kadar vicdansız bari sobayı yak ya hamileyim ben yemek yapmıyorsun bi işe yara
pamuksekerinannesi PrensessKizim Vicdansız sanki o hamile😡 keşke hiç gelmeseydi.. Senin annen ya da ablan gelse keşke en azından destek olurlar..
PrensessKizim pamuksekerinannesi çok uzak canım annem ben izmirdeyim onlar antepte 15 saat inşallah dogum olunca gelecek annem kaynana kalmaz belki o zaman annem yeter derim
PrensessKizim [bilinmeyen] şu yavrum bi doğsun da hayırlısıyla eşimde biliyo neyin ne olduğunu gerektiği gibi davranicam
pamuksekerinannesi PrensessKizim Aynen en azından lohusa döneminde olmasın yanında.. Mümkün olduğunca çok muhattap olmamaya çalış cnm Allah yardımcın olsun.. İş konusunda da yardım iste çekinme şunu yapar mısın diye sürekli bişeyler iste
PrensessKizim pamuksekerinannesi aynen eşimde öyle yap diyor brlki utanir yaparda ya ben istesem yabancida kiyamaz yapar bide gidip sagda solda anlatacak diyorum ya yapmadan hamal olduk diyo millete ağzının ayarı yok dönüp dolaşıp kulağıma geliyo bakalim simdi yemek olmayınca ne yiyecek ne yapacak gider bunuda yatiyo ogluma yemek yapmiyo diye anlaticak
pamuksekerinannesi PrensessKizim anlatsın boşversene kim ne derse der ki seni hamile halinle kimse ayıplayamaz! Önce kendilerine baksın herkes
PrensessKizim Vldnaky Allah in cezaları ya bi tuvalete kalkiyo gelince inanir mısın aglanacak halime gülüyorum ya
Kuzusunannesi PrensessKizim öyle öyle berbatlar benşm ki sürekli hasta ölemedi bi sürekli şuram ağrıyor buram ağrıyor bıktırdı beni ya allaha havale ediyorum artık
firdevs PrensessKizim ayyyy korktum kız benim kaynanam da hiç aramaz sormaz daha evime bir kaç kere geldi 4 yılda sizi rahatsız etmeyim der hep çok da sever kızım diye ama şimdi Doğum yaklaşırsa da gelirse hiç anlaşamayız ya çok patavatsız birde insanın moralini bozuveriyor ben de takıntılı br insanım inşallah gelmez yaa 😅😱
PrensessKizim Kuzusunannesi ya dertleri bitmez malesef hamileliğim boyunca kac kere mutsuzluguma göz yaşıma sebep oldu bende öyle hakkım gectiyse bi nebzede olsa helal etmiyorum
Haticeyildiz [bilinmeyen] masallah canim benimki ust katimda oturuyo ne yemek yaptiriyo ne temizlik hep o yapiyo hamile olmadan oncede boyleydi aslinda gercekten melek allah herkesin kaynanasina vicdan versin gelinlerine eziyet etmesinler