Gururunannesi Hilkatkaradagli bnde 34+5 olcam 00.00 dan itibaren. Uyku haram göbek bacak bacak araları kaşınıyor. Bilmiyorum napcagimi. Artık çok kötüyüm cidden ne zaman bitecek bunlar 🥺
Hilkatkaradagli Bett_blog Uykuda yok gece olsun istemiyorum mümkün olsa uyuyup 6 hafta sonra uyanmak istiyorum her gün birbirinden beter 😂Hareket kısıtlı gibi ,nefes alamıyor gibi ,vücut ağrıları da eşlik edince 🤢
Bett_blog Hilkatkaradagli aynen öyle eksiği var fazlası yok aynı durumdayız ben 40a kadar tahamül edemem sanırım ayrıca zaten gebelik şekerim olduğu için biraz erken alıcak gibi şeker bebeğe geçmesin denildi🤷🏻♀️ Salı günü 35haftalığız bakalım 37-38 gibi hüm vericek mi🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hilkatkaradagli Gururunannesi Vallaha ya kafam bi milyon zaten 🙄Son adet tarihim bile yok ultrason a göre doktor 34 haftalık görüyor 😂Baya bir ortada kaldım hayatımda hiçbir netlik yok 😐
Gururunannesi Hilkatkaradagli 😁😁bnm son adet tarihim 18 Kasım Çarşambaydi . Hiç unutmam ki 😁😁😁.of ne zaman bitecek cidden bnde bittim çünkü
Hilkatkaradagli Bett_blog Bende şekerle mücadele ettim cnm sıvı normallesti geçen 2 hafta iyi dedi ama biraz diyet bozunca şeker yükseliyor bu hamilelik baya zor geçiyor 😴
Bett_blog Hilkatkaradagli ah canım aynı durumdayız desene🥺 dikkat ediyorum inşAllaj sağlıkla doğar bebelerimiz🤲🏻
zhlgs Hilkatkaradagli ytokluk mu arkadaşım. Rabbim yardımcın olsun . Suyu eksik etme yürüyüşte düşüruyir
Hilkatkaradagli zhlgs Tokluk 1. Saat çok sıkı diyetle kontrol altına alındı geçen disaridaydim su böreği canım çekti yedim bayılcaktim sonra yüksek çıkınca bir daha yapmiyim dedim doğuma kadar en azından çok zor ya
zhlgs Hilkatkaradagli benimde aşırı çarpıntı oluyor en ufak yükselse. Eğer yükseleceğinden şüphelenirsem sirkeli su içiyorum ben sende dene istersen çok az sirke ile