Civcivim000 Civcivim_34 acelesi var sanırım önden önden gidiyo😅evet çok şükür, çok teşekkür ederim. İnşallah sizden de tüm bu süreçte olanlardan da güzel haberler alırız
htchyrsz Benimde son adet tarihim 11 haziran uygulamaya göre 5+0 ım şuanz beta değerim 2 gün önce 329 çıktı. Kızlar benden kahverengi leke geliyor doktor bu normal dedi ama sizlerde bu dönemde leke gelen var mıı aklıma takılıyor
htchyrsz Civcivim_34 doktor keseyi görmeden sana düşükle alakalı birşey yapamam diyor :( dedim aslında doktora ama benimde kafamı karıştırıyor. Kardeşiniz kaç haftalıkken vermişti doktor canım
Seuety Civcivim_34 10 aylık bebegim var😂hamilemiyim bilmiyroum test yapmadim kan vermedim sence hamilemiyim adetim düzensiz bugün son adetten sonraki 38.gün🙄
Seuety Civcivim_34 6 gün gecikmem var canım seninnde küçük müş gecen senenin annesisin belki tanışıyoruz dur ilk gebeligimde de happymom kullanmıştım
Civcivim_34 htchyrsz canım oda keseyi körmemişti o zaman 4 haftalıktı ama doktor verdi yani şimdi de kalp atışını falan duydu zaten kanaması da durdu fitili bıraktı sizin sadece lekenmeyse yerleşme kanaması da olabilir ama çoğalırsa adet kanaması gibi kimyasal gebelik olabilir
Seuety susu86 10 aylık bir bebeğim var aslında planlı degildi nasip dedik 2 kez korunmasız iliski oldu istemiyordum aslında ama 6 günlük gecikmem var yarın gidicem doktora varsa napayım bilmiyorum bebehim daha 10 aylık ve sezaryen oldum🥺
susu86 Seuety varsada nasip. yasayacak omru varmis demekki allah oyle istemis. oyle düşün. biz 6 senedir uğraşıyoruz olsun diye allaha sukur ilk tup bebek denememizde tuttu. rabbim isteyen herkese nasip etsin
Acremine Didem238 yeni gördüm kusura bakmayın ben gecen perşembe gördüm sizde görmüşsünüzdür ınsallah🥰