Gullll25 alya-34 teşekkür ederim.bugün gittim keseyi gördük bayramdan sonra tekrar gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda 😀😀 siz gittinizmi
alya-34 Gullll25 henüz gitmedim, perşembe randevum var.. kasığımda çok ağrı var , temizlik yaptım bugün bişey oldumu diye korkuyorm şimdi de.. 🙁kanama olur bir şey olsa gerçi değil mi.. ?
Civcivim000 Dryakbts beni de 1 hafta sonra gel diye çağırdı, insanın aklına takılıyor. Rutin kan testlerini de yaptır dedi ama bebeği görmeden yaptırmıcam galiba
Dryakbts Civcivim000 benden hiç öyle bişey istemedi istemesi iyi bişey. Eğer bebeği görürse ona göre direk ilaçlara başlar. Yaptırman iyi olacaktır bence. Benim triodim vardı ilacı sakın bırakma dedi. Sendede önemli olan eksiklikler çıkabilir belki canım önlemini gitmeden al . İnşallah herşey güzel olacak🙏
Civcivim_34 Canankocaa577 ikimiz de 4 Haziran canım ben de yarın gidicem bakalım ben de görünücek mi ne zaman gidiceksin bi daha
Drf susu86 yok saha gitmedik doktora ğerşembe gitmeyi düşünüyoruz en son dün kan testi verdik 1500 çıktı😍
Drf susu86 aynen öyle hiç geçmiyor günler eşime kalsa bayramdan sonra gidecez ama ben mümkün degil duramam🤭 sizin en son kaç çıktı beta takip ediyor musunuz