Civcivim000 Civcivim_34 ay ben erken mi gidiyorum acaba😄siz benden öndesiniz benden sonra gideceksiniz. Ben yarın 5+0 oluyorum. Çarşamba son gün tatil öncesi son ana bırakmak istemedim ama 5+0 da görünür mü acaba
Civcivim000 sehrengiz_8 baktırmadım aslında, bi düşüğüm var o zaman erken gittim doktorlar net konuşmadı vs yorucu oldu o yüzden bu defa reglim geçsin bi hafta 10 gün kanla falan uğraşmayayım dedim. Umarım yolundadır her şey
Civcivim000 Civcivim_34 hadi hayırlısı 😄ben kalp atışını geçtim de kese ve içinde bebeği görmek istiyorum mümkünse bakalım kısmet inşallah yolundadır her şey
sehrengiz_8 Civcivim_34 işte insanlar bilmediği için bir aylık demek tuhaf oluyor o yüzden en iyisi hiç kimseye söylememek derdini anlatacağın insanların bilmesi önemli 😀😀
Civcivim_34 sehrengiz_8 evet ya ben de zaten evlenip başka ile gitmiştim bir aylık evli bir aylık hamile diyordum misal 😂😂
sehrengiz_8 Civcivim000 eğer bhcg oranınız 1500 üzerinde ise kesenin görülme ihtimali var. Ondan sormuştum ne kadar diye
Gokyuzum1 Benimde 5 haziran 🙂 salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum uygulamaya göre 5+3 olacağım kese görünür mü acaba yaa merak ediyorum
Civcivim000 Gokyuzum1 kişiden kişiye göre değişiyor muş sanırım ya beta değeriyle alakalı olarak, umarım görürüz hepimiz🤲