bchsnt Kızlar 30 haftalığız 32. Haftamda kontrolüm var. İnternetten baktığımda 32. Haftada Nst yapılıyormuş, tam olarak nasıl bir işlem nst ve bundan sonraki her kontrolde mi yapılıyor nasıl oluyor bilen var mı?
Ayssenurkndss bchsnt karnına bi alet bağlanıyor bebeğin kalp atış ritmi dinleniyor bende 30 haftalığım 2 hafta sonra muayenem var bakalım daha önce hiç girmedim
Betl bchsnt muhteşem birşey ben nst bağlanmayı cok severdim çünkü o süre boyunca yatiyon ve sadece bebeginin kalp atışı dinliyorsun 😄
es_aybala bchsnt geçen hafta ağrıyla acile gittiğimde nstye bağlamışlardı yaklaşık 1 saat sürdü acilen girdiğim için daha uzun tutuyolarmış kalp atışlarını ve kasılmaları takip ediyorlar
Suleasyaa Hastaneden hastaneye değişiyor. Benim doktorum 32 de başladı. Yemek yiyip gidiyorsunuz. Uzaniyorsunuz karniniza iki tane cihaz bağlıyorlar biri sanci biri bebek nabiz sayısını gösteriyor. 20 dk çekiyor Benim ki.Ama 10 dk çekip veren de varmış
Suleasyaa bchsnt evet hastaneye ilk vardığınizda eğer nst ücretsiz ise önce nst çekilip öyle doktora giriyorsunuz nst ye bakıp öyle muayene ediyor. Ama ücretli hastanede doktor bir kağıt yazıyor gidip para odeyip öyle çektiriyorsunuz. Benim gittiğim özel hastane ücretsiz ama aekafasimin gittiği ücretli o şekilde yapılıyormuş
Selin12- bchsnt evet normalde yapıyorlar artık doğuma yaklaşıldgi için bebeğin kalp atışını dinlemek icin
mertinannesi1 bchsnt evet ben 32 haftadan itibaren her gittiğimde önce nst bağlanıyor sonra doktorun yanına gidiyorum
Sehera1 bchsnt medikalparkta 37. Haftada nst ye girdim yarın 38.haftadayım yarın çatı muayenesi ve nst var 🤒 geçen haftaki nst 15-20dk sürmüştü