Mercimegim4 15 haftalık gebeyim kızlar geçmeyen bi ağrı var öküz oturmuş sanki. Uzanınca şiddeti artıyor. Bu durumu yaşayan var mı yoksa klasik mide ağrısı falan bu nedir😪
derenildamm Mercimegim4 magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir kontrolde doktorunuza danışın isterseniz.
Sevilss Sanırım genişlemeden kaynaklı falan yada tek tarflı yattığınız için olabilir yada mide mi bende de olmuştu sonra geçti. 23+2 yim ben
Mercimegim4 Sevilss teşekkür ederim canım yanıtladığın için bilmiyorum birden girdi 2 gündür böyle kaldı ağrı orda i inşallah bende geçer sanki dayanamıyorum
Mercimegim4 derenildamm teşekkür ederim canım yanıtladığın için. Doktoruma ulaşamıyorum seminerde olduğu için biraz endişelenince buraya yazayım dedim. Karnımın üstüne yatıyorum geceleri ondan olabilir mi
Sevilss Mercimegim4 Muhtemelen organlar sıkıştığı için midene baskı yapıyordur karnın üzerine nasıl yatıyon ben hiç yatamadım rahatsız ediyor çok ilk başlarda da rahatsız oldum çarpıntı nefes darlığı oluyordu
Mercimegim4 Sevilss daha büyümedi tam karnım yatıyorum ama dünden beri yatmıyorum midem ağrıyor diye. Zaten büyürse karnımız hiç yatamayacağız ki😂😂😂
Mercimegim4 ikincibebekgeliyor hayır tam ortada göğüs arasının 3 parmak aşağısı falan, mide ağrısı sanırım 🙄