Yalnizanne97 Hanımlar 39+1im kaç gündür yüeüyüş squat merdiven çıkma vs yapıyorum. Bugünde ilişkiye girdim doğumu tetiklediği söylendiği için az tuvaletimi yaptım peçeteyle silerken peçeteye kanlı akıntı geldi sizce bu nişan mı?
Yalnizanne97 Purpura26 ay inşallah nişandır acaba ilişkiden mi kaynaklı dedim ama hep giriyoduk hiç böyle olmamıştı ve ilişki üstünden 2 saat geçmişti
Yalnizanne97 Asl90 kıvamını anlayamadım maalesef çünkü peçeteye sürttüğüm için yayılmıştı sarı tırak artı ara ara kırmızı kanlıydı
Purpura26 Yalnizanne97 Akıntı şeklinde ortasında kırmızı ip gibi oluyor nişan. Nette çok örneği var tiksinmezsen bak. Bu haftada artık ilişkiden kaynaklı olduğunu sanmam. Birde okadar hareket spordan sonra inşallah nişandır
Yalnizanne97 Purpura26 akıntı şeklinde ama ortasında değildi yer yer kanlar vardı açık pembe renk ama kan olduğuna eminim nettekilere baktım sadece bir tanesine benziyor emin olamadım salıya kdar doğurmazsam yatırıcaklardı fitille doğumu başlatçaklardı inşallah nişandırda kendim doğururum