ExpatMom Selamlar, 1 temmuz yumurtlama günümdü. Bugün gün içinde test yaptım çok çok silik çizgi çıktı. 10 günde hamilelik idarda çıkabilir mi ki?
Nazlican1994 ExpatMom çooook yeni gebelik olabilir ama doğru sonuç için 5 10 dakika beklememiz gerekiyor diye biliyorum sonrası yanlış sonuç verebilirmiş. Yarın müsait olursan eğer kan ver orada varsa kesin çıkar zaten :)
ExpatMom 2609nrgl [url=https://www.hizliresim.com/jdpz5mv][img]https://i.hizliresim.com/jdpz5mv.jpg[/img][/url] Bir kaç kere tekrarladım testi. İki tanesini bir kenara koymuştum en az yarım saat, 45 dk sonra baktığımda silik çizgi vardı. Diğer ikisini de yapıp 5 dk sonra baktım. Birinde çıkmadı, diğerinde yine silik şekilde gördüm.
sehrengiz_8 ExpatMom canım bence gebelik var gibi gebe olmadığın zaman kuruma çizgisi pembe renkte olmuyor ve çok yeni bir gebelik. O kadar test yaptım gebelik yoksa çizgi dahi çıkmıyordu sonradan çıkan çizgi de kırmızı pembemsi değil şeffaf beyaz veya sarımtrak renk oluyordu. Yarım bhcg ver istersen
ExpatMom Nazlican1994 Yurtdışında yaşadığım için malesef kan veremiyorum kendi isteğimle. Yarın daha pahalı olan testlerden alıp deneyeceğim yine şu erken gösterenlerden.
bebegimizibekliyoruz1 10 günlükse çok erken belli olmayabilir kan testinde de biraz sabredin erken gebelik testi alın sabah ilk idrarla yapın yeniyse anca öyle belli olur bir kaç haftaya kan da verirsiniz allah kucağınızı boş bırakmasın
ExpatMom bebegimizibekliyoruz1 Amin teşekkür ederim 🤗 5 aylık bir oğlum var, bu ikinci olacak eğer hamileysem gerçekten.
ExpatMom Ceylan01-13 Evet istiyorduk ben hem yaşımdan dolayı daha ertelemek istemedim, hemde ilki çok zor olmuştu. Arkadaş gibi büyüsünler istedik hep. Bakalım kısmet olursa tabi.
ExpatMom 2609nrgl Ay inşallah ya, darısı başına. Postunu okudum demin. Fotoğrafları açamadım ama inşallah senin de vardır. Sabah ilk idrarla tekrar denememiz gerekiyor bence.
Purpura26 ExpatMom Yumurtlamadan sonra 10 11 gün geçince çıkabiliyor. Yarın bu testten varsa tekrarla yine silik çıkarsa şu daha kaliteli olanlardan yaparsın.
ExpatMom Purpura26 Kırmızı olandan var elimde, sabah ondan yapacağım. Bir de pahalı olanlardan sipariş ettim bakalım herhalde en doğru sonucu o gösterecek. Teşekkür ederim 🙏
ExpatMom Angela Evet çok silik. Kuruma çizgisi falan denildiğini duydum o nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce yaptığım hiçbir testte aradan saatler de geçse hiçbir şey çıkmamıştı. Çok teşekkür ederim, inşallah doğrudur 🤗