Deletedmom23234 Leylaakcay Bende de çıban çıkmıştı yürütmüyordu 2 3 güne kadar ucu çıktı mecbur patlattım ama iltihabı çok iyi temizlemeniz gerekiyor sıçramamasi gerekiyor
Gizem12345 Sivilce olduğuna eminsen patlat ama değilsen patlatma benimde öyle olmuştu iğne ile patlatmaya çalştım diğer gün daha da şişmiştii mahvetti beni bende üzerine travazol sürdüm krem sabahına kurmuştu geçmiş olsun cnm
Leylaakcay @Gizem12345 Emin olamadım sivilce olduguna da ne oldugunu da. Bilmiyorum baya büyük. Birde intihap da kapmamış içi beyaz değil 😒🤷♀️
Gizem12345 Leylaakcay beyaz değilse sakın patlatma çünkü içinden iltihap değil kan çıkıyo diğer gün daha mor ve büyük bir şekilde çıkıyor birde iğneyle öyle şeylerle oynamak çok tehlikeli ne olduğunu bilmiyoruz sirkeli su ile temiz tutabilirsin o bölgeyi kurutur rahatlarsın travazol yoksa
Gizem12345 Bazen vücudu uzda strese kaynaklı da çıkabiliyor sirke var sa biraz su ile pansuman yap sürekli en azından mikrobunu kırar
Sblatc Leylaakcay antibiyotik krem sür bence rahatlar baya. Sivilce kremide işe yarar ama hamileyken kullanılır mı bilmiyorum
Birkizannesi_5260 Leylaakcay ağda sonrası ya da jiletle aldıktan sonra kıl çıkarken problem olunca iltihap birikiyor bana epilatör aletiyle aldığım zamanlar oluyordu kılın kökünden almıyordu koparıyordu kötü oluyordu
Leylaakcay @Ilkmercimekgeliyor Doktora gittim doktor herhangi bir ilaç veremeyiz krem de dahi. Cildeye ye gönderdi kendisi patlamaz mı bu 😒😒🤷♀️
Nurdan17 Leylaakcay limon suyunu sıkın sürün gün içinde aklınıza geldıkce sürün ıkı uc gunde kurutuyor merak etmeyın en hızlı cozum bu olur direk kurutuyor
Nurdan17 Leylaakcay rica ederim pişman olmazsınız denenmiş onaylanmıs 👍😂 googledanda bakabılırsınız ınsallah faydası olur
Yaso26 Leylaakcay hamileliğim de iki kez dediğiniz gibi büyük bir şey çıktı acile gittim hiçbir şey yapamayız dediler ölüyordum ağrısından annem süt zeytinyağı soğan tuz şeker banyo sabunu rendelenmiş bir tavada karışım yapıp ılık şekilde yara üstüne kapattı iki gece üst üste yaptı patladı kurtuldum (bizde çıban için yapılır bu karışım acil doktoru kıl kökü iltihabı demişti benimkine bu arada)
MugeninNefesi Leylaakcay aspirin i birkaç damla limon ile ezip sivilcelerin üstüne sür canim 15-20 dk falan bekleyip yika bikac kez de tekrarlayabilirsin iyi geliyor
BurcuArslan Canım benim ilk haftalarda oldu ben bebe yag sürdüm her lavaboya gidişimde yıka kurula sür resmen kilot giyemiyordum değdikçe açıyordu 2 gün bebe yag sürdüm kayboldu
Kadze Leylaakcay içi beyaz değişle yağlı bir krem sür arko klasik krem falan sabaha olgunlaşır patlatirsin benim çok sık oluyor hamilelikte