iremjp doğuma birkaç hafta falan kala saçını boyayan oldu mu aranızda bi zararı var mı birkaç yerden zararı olmadığını duydum ama bilemedim
Pestil iremjp valla ben kaç haftadır boyayacam bi türlü fırsat olmadı doğuma 16 gün var bu aralar boyayabilirim heran illa ki sağlıksız zararlı bişey ama kendimi de iyi hissetmek istiyorum doğumdan sonra
Sedakbyk iremjp 38.haftamda cuma gunu boyaticam beyazlarimi gordukce moralim.bozuluyor dogum.oncesi bi moral bakim sart 🌺
[silindi] iremjp bende dusunuyodumda canim sunun surasinda ne kaldi diye yapmadim emin ol dogumdan sonra daha cok ihtiyacin olcak degisime ozmn icin sine sine daha iyisini yaparsin bekle derim
Hayal_bebek iremjp diplere sürmediğin sürece bi zararı yok. Ben bikere boyattım saç diplerim mahvoldu doktorum da baya kızdı zararlı maddeleri cildin emiyo bebeğe kadar gidiyor demişti ogün bu gündür boyatmadım. 😂😘
Daniay iremjp 21. Haftamda boyamıştım şu an 34 haftalık olduk doğumdan önce yine boyatacağım organik boya kullandım maske taktım ve balkonda bekledim doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin demişti 🌸
Ezgiparlak iremjp vallahi hamileliğimin başında boyatmıştım.Şuan bıyıklarımı bile alasım gelmiyor🤣 eşimle ara ara şakalaşıyoruz 🤣 doğumdan sonra bekle beni bomba gibi gelicem felan doğumdan sonra güzel bi bakıma gideceğim 🤣 ama şimdi canım bişey istemiyor🤣🤣