Bebegim_90 Kizlar 4 aylik gebeyim hapşırınca karnimds segirme oluyor onun dışında olmuyor neden acaba
Guneyinannesi1 Bebegim_90 benimde sol tarafımda öyle oluyor pit pit atiyor ama bn damardir diye düşünüyorum hic düşünmedim bebek falan diye 17+2 haftalığım siz kac haftaliksiniz
Zeyyyn Bebegim_90 damar atması oluyor hapşırınca kaslar aktifleşiyor gönlünüzü ferah tutun zaten ilerleyen haftalarda hiç durmuyor yavaş yavaş hareket artar 19dan sonra
Bebegim_90 Guneyinannesi1 bende 17+3 hareket felan hissetmiyorum sadece hapisirinca hafiften boyle dediginiz gibi segirmw gibi pit pit eder gibi biset oliyo siz hissediyormusunjz
Guneyinannesi1 Bebegim_90 yok ama az once luppo yedim iki tane düz uzaniyordum tam ortada bi pıt etti sadece ama ayırt edemiyorum dediğim gibi :/
Bebegim_90 Guneyinannesi1 boyle hissedemeyince cok korkuylrum ikk gebeligim 2 aylikken kalp durmasi sknucu aldirmak zorudna kaldi her kontrole korkarak gidiyorum koty bisey mi duycam aceba diye
Guneyinannesi1 Zeyyyn hahahah kız kb ne bilim 😆😆 pek önemsemedim markette var kız aramana gerek yok cikolatalisindan al diğer meyveliler güzel degil dkskaa