KbraelenKesgin Aranızda Folbiol kullanan var mı ? İlk gıttıgım doktor her gün kullan dedı sonradan göründüğüm doktor gun aşırı yarım al dedı kafam karıstı bırazcık bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim☺️
Tomurcuk18 KbraelenKesgin HAmileysen hergün hamile değilsen gün aşırı al. Bana doktorum öyle demişti.
1987gokce KbraelenKesgin bende o folik asitle başlamıştım önceden kürtaj ve düşük yapan gebeler için ağır bir ilaç demişti doktor. Başka ilaç yazdı bana da ilk gebeliğim olduğu için.
serapinci KbraelenKesgin bende hamile kalmadan hergün aldım 5ay boyunca hamile kalıncada hergün kullandım ama ikinci ayda folıc 1 e başladım. Kullan hergün cnm
KbraelenKesgin Tomurcuk18 hamileyim biraz ağır bir hap diye okudum ondan mı öyle dedı doktor dıye dusunuyorum
Mia Gebe kalmadan iki ay önce gün de bir kere kullandım gün de bi doz yetiyor gebe kaldıktan sonra da gün de bi kere kullandım
KbraelenKesgin 1987gokce benım de ilk gebelik bu gıttıgımde tekrar sorayım doktora gerci vücut çok gelirse atıyormus ama insan yine de bir tedirgin oluyor ☺️
1987gokce KbraelenKesgin benim bulantim vardı aşırı derecede doktorum hemen ilacı değiştirdi zencefilli bir folik asit yazdı çok iyi gelmişti. Sen danis yine de doktoruna yanlış bişey söylemiyim ben onlar daha iyi bilir. Şifa olsun bebegine de sana da
KbraelenKesgin Asli91 teşekkür ederim ☺️ Bizimki sürpriz oldu biraz o yüzden hamile kalmadan önce hiç kullanmadım ☺️
KbraelenKesgin 1987gokce evet o zamana kadar kullanayım cuma günü randevum zaten ıyıce bır sorayım teşekkür ederim ☺️