Kivircikk Selen37 bizim gibi 1ayliken çok kilo aldım 67 kilo olmuştum gazlı asitli içecekler çikolata pasta cibs gibi zararlı şeyleri tamamen çıkardım hayatımdan bebeğim için ve 62 kiloya düşmüşüz doktorum böyle Sağlıklı beslenmeye devam et dedi ama kilo verme dedi bebeğe yansimamis çok şükür ama gene yavaş yavaş yemek turu yiyorum ama abur cubur sıfır hiç yemiyorum 🤣🤰🏻🙏
Selen37 Kivircikk ben 53 ile başladım ilk 3 ay istemsizce bulantıdan 50 ye düştüm daha hiç almadım. Şuanlık böyle devam son aylar istemesek de alıcaz zaten 🥰😂
GKP22 Didemmmmm gene göstermedi oğlumda 6. Aya kadar göstermemişti bunda da Kordon geçiyor pipi mi kordon mu ayırt etmek zor dedi😅
Didemmmmm GKP22 hadi yaaaa nazlı minnoş sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil kaç haftalıksın canım
Seraykrblt Mrlorki kızımı bekliyorum tahmini doğum 9 aralık tatlı bir bekleyiş -5 kiloyla devam ediyorum 🥰
Kivircikk Selen37 ben kola ve cibs çikolata kestikten sonra kilo verdim bütün kilolar zararlı yiyeceklerden mis demeki 🙏
iremcannn1907 Mrlorki 29 Aralık kısmetse, oğlumuz olacak. Çok şükür ki hiçbir sıkıntı çekmiyorum, hiçbir rahatsızlığım yok. 48 ile hamile kaldım, 56 kiloyum hızlı oldu biraz 🙈
Didemmmmm GKP22 ben de 19+3 üm💙12de kız 14 de erkek tahmin de bulundu 17 de kesinleşti. 💙🙏Bir daha ne zaman gideceksin
Didemmmmm Mrlorki evet ilk gebeliğim.2 li taramam da sorun olmadığı için 3 lü tarama yapılmadı. O yüzden detaylı ultrason yapılacak. 28 temmuzda gideceğim bakalım
Didemmmmm Yagmurryy ne kusuru canım bende pandemiden önce spor salonuna gidiyordum. Sonra evde devam etmeye başlamıştım. Hamilelikte ilk 3 ayım biraz riskliydi oyüzden doktorum sadece hafif yürüyüşler yapmamı söyledi. Zaten anaokulu öğretmeniyim yeterince hareket ediyordum. Okullar kapandığından beride YouTube tan ercinn hanımın pilates ve nefes egzersizlerini önerdi her gün onu yapıp akşamları da köpeğimi gezdirmeye çıkınca yürüyüş yapıyorum. Hamile kalmadan akşamları çok abur cubur yiyen biriydim çikolatasız yapamazdım ama şimdi onları yemediğim için sağlık lı beslenenince kilo verdim. Sürek li su ve sıvı şeyler tüketiyorum. Şuan 19+3 üm sadece 2 kilo aldım. 58 düm 60 oldum. Ama son aylarda alırım diye tahmin ediyorum. Hissetmelerimde seyirme şeklinde oluyor özellikle 2 gündür akşamları daha fazla hissediyorum. 20. Haftadan sonra daha net hissederiz inşallah 🙏 ayy ne heyecanlı. Canım bu arada nerdensin yaş kaç 😉
Yagmurryy Didemmmmm aa Ercin hanıma bende bakıcam mutlaka pilates çok iyi geliyor. Bende salonda devam ediyorum spora biraz riskli tabi maskeyle yapmaya çalışıyorum zor oluyor allahtan az insan geliyor bizim salona. Kilo alımında çok iyi. Son aylar için bende endişeliyim karnım nasıl o kadar buyucek hayal bile edemiyorum 😁 Ben İstanbul bakırkoyde oturuyorum 24 yaşındayım. Sen nerdensin kaç yaşındasın?
Fatmakara97 Mrlorki benim 24 Aralık görünüyor doktorum 100de 100 kız dedi mide bulantım hala devam ediyor 2.5 kilo almıştım 1 .5 kilo geri verdim 16. Haftadayım bide umarım daha da sürmez halsizliğim ne kadar geçmiş olsa da ara ara yine uyuşukluk devam ediyor bişey yapasım yok iyiki kocam var 🤣 güzel kızım hala hiç hareket etmiyor yaa bina önce hissetmek istiyorum. Ama uzanınca bi yere toplanınca görünüyor nerde olduğu 🥰🥰
Haticeey Bende 20 haftalık hamileyim kız bebeğim olacak inşAllah sıkıntımız yok şükür ama artık daralmalar başladı ve ayaklarım aşırı yanıyor geceleri falan bu zamana kadar 6 kilo aldım 🙈 daha fazla almam inşAllah bizimde bayram sonu ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herşey yolundadır
Srp12345 Mrlorki serklaj oldum 14 haftalık bizimde doğum Aralık sonu Ocak başı gibi ama erken gelmezse ☺️
Aylin2011 Mrlorki benim ikizlerimde 14 Aralık doğum evde iki çocukta olunca koşuşturmacalı geçiyor sıcaklardan bunaldım sadece 6 kilo verdim daha almadım kimse hamile olduğuma inanmıyor 😂
Mrlorki Aylin2011 Benimde 4 gitti 2 Kg geldi henüz düzenli yemek yiyemiyorum hep kuru gıdalarla besleniyorum…sağlık olsun diyelim bebislerimize sağ salim kavusalim