RuyasMom2 Dün sabahtan geceye kadar uyumamisti aşırı huzursuzdu gece 1e doğru ancak uyumuştu şimdi sabah 10 - 11den beri uyuyor sadece emzirmek ve altını değiştirmek için uyandırdım hâlâ uyuyor bu kadar uyku normal mi? 2 aylık kendisi
Zumra-54 RuyasMom2 hiç korkmayın sizinki huzursuz gecesini cezalandryor 😂😂benim kızım 6 aya kadar gece gündüz uyuyordu 🤣hiç çocuk baktm diyemem vlla topaç gbi ALLH’a şükür şimdi 1,buçuk yaşında okadar uykucu değil bazı bebişler uykuyu sever ❤️
Gulenay1234 RuyasMom2 ortam çok sıcaksa mayışıp da kalkmadıkları oluyor benimki de üç aylık sarılıktan da oluyor malesef doktora yine de bi sorun bence
RuyasMom2 Gulenay1234 evet ev çok sıcak . Emzirdim gayet güzel emdi eşimde daha gelmedi eve tedirgin oldum şimdi
Gulenay1234 RuyasMom2 benim de kızım ilk zamanlar devamlı uyurdu aslında uyumayı hiç sevmeyen bir bebek doktora sorduk ortam sucaklığını ölçün 23 derece olması gerek dedi belki de sıcaktandır korkma canım Allah’ın iziniyle önemli bi şeyi yoktur
Gulenay1234 RuyasMom2 sıcakmış canım düşmesi lazım tabi yaz şartları ona da yapacak bir şey olmuyor ben nisan da yapmıştım doğumu o sıralar sucaklığı düşürmek daha kolay oluyordı
inci_34 RuyasMom2 uyusun elleme hele banyo yaptırdıysan rahatlamıştır benim Ki her banyodan sonra bir gün uyuyor ellemiyorum yoksa çığlık çığlığa ağlıyor 😭😭