Papatyya merhaba 70 kiloyla hamile kaldım 110la doğum yaptım hamile olduğumu öğrendim özele DR’a gittim kadının ağzında hep sezaryen lafı her iki lafın biri sezaryen ben sezaryene çok karşıyım He tamam Allah başa iş vermesin mecbur kalmadıkça katiyen olmam ((maksadım sizi korkutmak değil yanlış anlaşılmasın ) kendi düşüncem neyse konuma gelim dediğim gibi işte ne zaman kontrole gitsem sezaryen lafı eni sonu dedim ki DR. Hanım ben size ilk geldiğim gün den beri Allahtan bişi olmazsa normal doğum yapmak istiyorum dedim mi dedim çok şükür ki normal doğuma engel hiç bir sorumda yok ilk geldiğim günden bu yana sen daha bu sezaryen lafını çok ediceksen benden bu kadar yollarımızı ayıralım dedim DR. da hiç bir şey bulamadı bu kadar kiloyla yapamazsın diyor eğer bişi olursa ben bu sorumluluğu almam size işte atıyorum anne-baba rızası ile diye kağıt imzalatırım ben de tamam dedim hani kötü bişi yok da eğer olursa diye tüm riski sorumluluğu ben alıyorum dedim eşimde değil eşime niye imzalatıyosunuz ben imzalarım doğuracak olan benim sonuçta neyse muayene kontrol yapıldı DR. dedim DR.hanım ben artık sancım tutarsa gelir doğumhaneye çıkarım dedim oda tamam dedi aradan bir kaç hafta sonra o gün geldi beni gece 3′te küçük küçük iğne batması gibi sancı tuttu geçer diye hesaba almadım hani derler ya yalancı sancı neyse aradan 2-3 Dk geçti baktım ilerledi sancı yatırmıyor anladımki doğum sancısı eşimi uyandırdım sancım tuttu diye yataktan fırladı hadi hemen hastaneye dedim ne hastanesi iyce pişmem lazım sancım var ama ufak ufak neyse girdim bir sıcak banyo yaptım namazımı kıldım evi turluyorum Meryem ana otum var oda demlenmişti içtim çıktım evden 3′te sancım tuttu evden çıktığım 9 neyse doğumhaneye girdim eşim DR. Aradı ebe muayene etti sen ne yaptın dedi tabi ben korktum ilk başta kötü bişimi oldu dedim
yok yok dedi maşallah 8cm açıklığın var benim bu kadar gebelerim oldu senin gibiyle karşılaşmadım dedi ebe DR.la konuşmuş doktorun talimat verdi o yolda geliyor sancın nasıl dedi ufak ufak adet sancısı gibi dedim rahatım yani tamam o zaman biz sana şimdi suni takıcaz 1-2 dk sonra muayeneye gelicem dedi tamam dedim neyse arası çok sürmedi laamım yapıldı ardından nişan geldi ebe de üstüne geldi sen tamamsın artık 9cm geldik suyumu patlattı hemen çatala alındım bebeğim 3 ıkınmada kucağımda oldu kusura bakmayın çok uzun oldu zamanınızı aldım diyeceğim o ki normal doğumdan asla ama asla korkmayın bir engel vs olmadığı sürece sezaryeni seçmeyin haa ben burda sezaryeni kötülemiyorum sakın yanlış anlamayın ama aksi bi durum olmadığı sürece seçmeyin derim neyse odama alındım DR. geldi valla sana helal olsun beni yanılttın senin adına çok sevindim deyip alnımdan öptü gitti ben de ben bişi yapmadım rabbim yardım etti ben de doğurdum dedim işte bu kadar Allah elinizi ayağınızı sağlıkla kavuştursun hakkınızda ne hayırlıysa o olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah hakkınızı helal edin çok uzun oldu