Blueedreamssx Arkadaşlar 18.inci haftadayım idrar rengim hiç değişmiyor sürekli su içmeme rağmen sapsarı sizlerinde öyle oldu mu acaba??
Arfe Blueedreamssx kac dk bi cıkıyprsunuz tuvalete .. ben 3 litre ıcıyorum ve 10 -15 dk bır cıkarım wc ye .. kimi insan tutabıldıgı için sarı olması olagan bence ama bılemıyorum ..su içtikce su gibi olması gereklı .doktorunuza sorun yınede siz 🤗
zeytinkiz Blueedreamssx Ben su içmezsem koyulaşıyor. Max. 1.5 lt içiyorum ama 🥴 on a rağmen acık renk ama hiç içmesem koyulaşıyor
cidolila Blueedreamssx benimde bembeyaz ama gel gör ki tahlililerimde hiç hiçmiyo çıktım yetmezmiş gibi enfeksiyon başlangıcı çıldırıcam 3 litreyi geçiyor su tüketimim
Blueedreamssx Arfe Bazen bir şişe su içerim direk gelir ama yine beyaz olmaz yine çok içsem idrarım gelmez sapsarı olur
zeytinkiz Akkoyu hahhahahah hamileyim diye 1.5 lt zorluyorum bende yoksa yaz günü bile 2 bardak zor içen biriyim 🤢🤷😄 hele kışın aklıma gelmez 😔
Akkoyu zeytinkiz bende hiç su içmezdim kola bagımlısıydım günde 5 litre içerdim ama hamile kalınca kola yerine su içiyorum bide sigarayı bıraktım sigara canım cektikçe su içiyorum 😂
zeytinkiz Akkoyu Gazlı içecek senelerdir içmem cok cok zorda kalmam lazım o da sene de 5 barsak beeeeelki 😄 ayran - meyve suyu tercih ediyorum. Ama hamilelikden önce çay çok içiyordum günde 10 kupa falan abartısız o da su içememeye sebep oluyor zaten 🙄🥴
Akkoyu zeytinkiz ah ben kahve kola demlik demlik cay sigara nerde zararlı şey var onu içiyormuşum hamile kalınca insan olduğum aklıma geldi herşeyi bir anda bıraktım 😂