Merveikratanem Seda9507 ben hamile kalmadan rüyamda iki tane altın bilezik taktım rüyamda bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sonraki hafta doktora gittim ikiz olduğunu öğrendim annemgil bileziğin çocuk haberi olduğunu söylemişlerdi 😊
Merveikratanem bsra46 benim annemlerde öyle demişti ben rüyamda koluma iki altın bilezik taktım ikizlere hamileyim ama cinsiyet için çok erken
baloglu1 Seda9507 ilk çocuğumu görmüştüm cinsiyet harici yüzünü nasıl doğacağını çok garip birsey . Suan kızıma hamileyim ama onu görmedim hiç
ozgevera Seda9507 ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep erkek hissettim. Ama rüyamda babamın kucağında bir kız bebeği var. Çok şaşırmıştım nasıl kız oldu demiştim 🙈 gerçekte de kız olduğunu öğrendik çok sevindik. Her iki cinsiyete de sevinecektik tabiki❤️
_hamisanne Seda9507 her zaman her gece kız olduğunu gördüm kendimi öyle adepte ettim ki gittiğimde erkeğe benziyor dedi 😂
PerinU Seda9507 ben ayağımda pembe çoraplarla ultrason sedyesinde uzanıyordum 😂 herhalde kız olacak dedim kız oldu 🐣
Nimet16 Seda9507 benim oglum olacağını ismini kulağıma söylediler Ardından 3 gün ara ile masmavi ev sonra erkek bebeği gördüm oglum olacak 20+1👼🏻🧿
MrsBaran Seda9507 ben deniz kenarında beyaz bir elbise giymiştim, kucağımda bebeğim vardı mavi örtüsüyle sarmıştım onu. İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri görüyorum ve hissediyordum. Oğlum olacak 💙🥰🙏
ege_ayaz_mom Seda9507 benn rüyamda 3 4 kere kızım olacağını görmüştüm eşimde erkek olarak görmüştü ama benim rüyam çıktı ve kızım olucak inşallah 🙏🙏