Seda9507 Merhaba kızlar. Daha öncede başka biri böyle bir başlık açmıştı şuan bende sormak istedim. Rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören ve gercektede aynı cinsiyet çıkan varmı. ?
Symazturk Seda9507 ben gördüm yanlış çıktı 😂 ilk gebeliğim aklımdan kız olmasını geçirerek uyumuştum o gün kız olduğunu gördüm başka bir gün de erkek olduğunu gördüm bendeki tamamen bilinçaltı kaynaklı oldu . Bebeğim erkek yani ilk gördüğüm rüya çıkmadı muhtemelen diğeri de bilinçaltıydı . Ama tabi gönül gözü açık kalbi çok temiz annelerimiz doğru görmüştür belki 😇
Purpura26 Seda9507 Ben 2 tane oğlum olduğunu gördüm. İsimlerini de biliyordum. Birinin adını koycaz. Nasip bakalım ikincisi ne olcak 😃
Seda9507 Symazturk yok ben bilinç altında kız erkeknhic düşünmüyorum tabi kalp temizliğini de Allah bilir😊
bebegimizibekliyoruz1 Ay ben aşırı merak ediyorum eltim hamileyken benim erkek çocuğum olduğunu görmüş ben hamile kaldığımda bilmiyordum rüyamda erkek bebek gördüm geçenlerde de kız diyorum acaba ikiz mi 😂 ama ikiz olsa belli olurdu bu zamana kadar 😂
Seda9507 bebegimizibekliyoruz1 sizde benim gibi beklemedesiniz o zaman 😁 ben hamile değilken eşimin vefat eden annesi eşime rüyasında oğlu olacağını söylemiş. Bende geçen kız gördüm kafam çok karışık heyecanla beklemeye devam 😁
Elifvolkan2202 Bende çıktı kız bebek gördüm doğurdum emzirdim yüzünü bile gördüm merak ediyorum acaba gördüğüm gibi mi olacak diye çookkk tuhaftı gerçekten🥰
Nazlican1994 Seda9507 ben hep kız gördüm rüyamda ama oğlum olacak Allah nasip ederse ters çıktı benim rüya 🤣
iremakar35 Seda9507 hep erkek bebek doğurduğumu görürdüm tersi çıktı kızım oluyor, zaten ben de kız istiyodum 🌸🥰
Kestanesekeri Seda9507 hep kız görüyordum.cinsiyeti öğreneceğimiz gün erkek gördüm kızımız oluyor inşallah 😊
bebegimizibekliyoruz1 Seda9507 ah bi de bana sor 😂 her hamile olduğumu duyan erkek olucak diyor ben bi kız bi erkek gördüm nasip hepsi 18de gidicem doktora umarım gösterir cinsiyet konusu açıldımı dönüyor arkasını
ilkgozagrimhavinim Seda9507 ben rüyamda iki cinsiyetide gördüm. İlk gördüğüm erkek çocuktu elinde biberon uyuyodu 3 4 yaşlarında. İkinciye kız gördüm. Yeni doğmuş hastanede pembe giydirilmiş kucağıma verildi. Ben direk kızım olacak demiştim hissettim. Kızmış🤗
Yavuzun-1annesi2 Seda9507 bende akşam gördüm ya rüyamda kızım olmuş emziriyomuşum esmer bi kızmış 😲ama bizim nazlı göstermiyo cuma randevum var bakalım göstericekmi😃😃