Merveikratanem Sehnur kızımda bana erkeğe benziyor dediler doktor kız dedi kızım oldu detaylı ultrasona girmediniz mi
Esen3535 Sehnur göbek şekline göre cinsiyet diye bisey yok hurafe herkesin vücut yapısı farklı başkaları biliyorsa madem doktora gitmeyelim o zaman
Merveikratanem Sehnur ben 6 7 aylık hamileyken 9 aylık gibi duruyordu hastaneye annemi götürdüğümde doktorlar sen bu halinle ne geziyorsun doğuma azmi kaldı diye hep sorarlardı bir değil çoğu doktor öyle derdi halbuki 6 7 aylıktım 🤣
EsraKMR Sehnur Offf hemde nasıl artık canımı yakıyor yani hareketlilikten hep te cok hareketliydi zaten sanırım kemikleri güclendiği için daha cok hissediliyor😅😅😅
Selin12- Sehnur doktorlar benim kardeşime hep erkek dedi annemin karnında erkek karnı gibiydi herkes erkek diyorsu herseyini mavi aldık hatta ismi bile hazirdi annem doğuma girdi ve sonuç kiz hepimiz sok geçirdik:)
Selin12- Sehnur biraz batıl ama yüzük deneyin bence bende erkek çıktı ama benim ki daha küçük oyuzden belli değil
Babymomy Sehnur benimde oğlan hala kız bekleyenler var inatla 😂 şekline pek bakmamak laızm genelde dogru olabilir ama her zaman değil
Selin12- Sehnur yüzüğe bir ip takıyorsun sırt üstü yatıyorsun yüzük ileri geri ve sağa sola hareket ederse erkek dönerse olduğu yerde kiz oluyormus öyle diyorlar
Susamtanem2 Sehnur 40 hatada bana hala erkek dediler göbeği görenler doğum yaptım ilk sorduğum soru kız mı erkek mi oldu kızım oldu çok bilmiş komşular değil ultrason kazandi
Sehnur Selin12- ben onu denedim de hem ileri geri yaptı hemde kendi etrafında döndü pek acaba ikiz mi diye düşündüm 😂😂
fatmanuruslu42 Sehnur canım karın şeklşne bakıp aldanma bence dokotrouna guven ılk kızımda herkes erkek dedı karnıma bakıp doktor kız dedı kızım oldu bunda da herkes karnın erkek karnı diyor yıne kızım olacak doktorum kız dedı
Ays0 Sehnur gobekle hiç alakası yok benim göbeğim dimdik ve sivri bir göbek olduğu için herkes oğlan diyor ama kızım olacak. Annemin abimde yayvanmış herkes kız demiş, bende de sivri olduğu için oğlan demişler ama tutmamış. Doktorunuza güvenin