KızlAr içinizi rahatlatmak için hep bu postu atmayı bekledim . Bebeğinin kalbinde parlaklık çıkan arkadaşlar hiç stres olmayın tadını çıkarın gebeliğiniz ben öyle yaptım hemde iki ekojen odak olmasına rağmen 09.07 tarihinde doğurdum ve bebeğim sağlıklı bir bebek umarım içinizi rahatlatmaya yeter 🙏🏻 Testlere çok az güvenin ( detaylı usg hariici) ihtimaller üzerine kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin 🤗

Btunc sol ventrikul içerisinde milimetrik boyutlu ekojenik fokus izlendi bizdede. Ayni şey mi oluyor. Allah bağışlasın bu arada :)

Betul7602 aynen kalbin sol ventrikülünde iki adet hiperekojen odak 1.3 ve 1.7 mm diye raporu :)

Btunc bizde 33 haftaligiz her gittiğim de umarım geçmiştir diyerek gidiyorum 20. Haftadan beri. Hala daha duruyor ama. Insallah bende saglikli bir şekilde kucağıma alabilirim. Teşekkürler paylaşımınız için:)

Aynı şey benim bebeğimde de vardı geçti çok şükür doğum yaptım çok şükür bebeğim saglıklı şu an yanımda uyuyor allahım sizde sağlıklı bir şekilde alırsınız kucagınıza

Btunc bizde de çıktı bu postunuzu görünce çok mutlu oldum inşallah Allah’ın izniyle 😊

Hiç üzülmeyin burda bir sürü parlaklık görülen bebekler var hepsi sağlıklı . Hasta olan çocuğun birden faZla sorunu olur bunu unutmayın tek başına hiçbir sorun anlam ifade etmez içinizi rahat tutun 🙏🏻 Ben sırf benim gibi delice araştırmalara girmiş kendini üzmüş anne adaylarımız için açtım bu postu hiç üzülmeye değmez hiçbir anlamı yok tek başına