Minikkkkkkk Ne yese sürekli midesini ağzında hissedenler bir kaşık birsey yiyorum sanki ağzıma kadar doluyum birde uykusuzluk 😶
ssssxsss Minikkkkkkk yillardir uyumuyorum😅🙋♀️ ya yorgunluk bu kadar asiriyken uykusuzluk nasil oluyor anlamiyorum sizde de böyle mi?
AcarH Minikkkkkkk son zamanlarda benim de böyle olmaya başladı daha 24. Haftadayım🙄 bazen gece 3te bazen 5te uyanıyorum salondaki koltukları dolanıyorum birde en ufak sese uyanır oldum😓
Nn06 Minikkkkkkk evet bende de oyle herseydrn cabuk duyuyorum 😅 bel agrisi cok var bende ya iki dk sirt ustu yatayim sanki günlerce sirt ustu yatmis gibi oluyorum 😅
Nn06 minikprensimmm123 o kadar değişik bi durum ki😅 hani diyolar ya ne emmeye ne gommeye😂😂 sol tarafima yatsam uyusuyorum sirt ustu yatsam belim ağrıyor otursam kuyruk sokumu😂
Ayselina 27 haftayız tam karnım ve alt kemiğim agrıyor 🤦🏻♀️Uykusuzluk ve idrara çık çıkma sorunum var 😔
Nn06 minikprensimmm123 ah ah😅😅😅 saglicakla gelsinler de biz çekelim artık 🤪 biraz deliye döndürecek gibiler ama olsun🤪🤪
Busracik Kızlar 26+2 haftalığım bende son 1 haftadır özellikle bebeğim hep sol tarafıma toplanıyor hiç sağımda hissetmiyorum top gibi oluyor resmen bir tarafım benim gibi olan var mı ya normal mi acaba
Nn06 Busracik bende de oluyor o arada gece bi kalkiyorum karnimin sadece bi tarafında top gibi duruyor😍
Mehparesultan Arkadaşlar 23 haftaligiz 2 gündür çok sakin bebeğim hareketlerini az hissediyorum bi sıkıntı olabilir mi normal mi
Nn06 Mehparesultan yediğin ictigin hareketin bunlari bi degerlendir, bide sen hareketliysen bebegin hareketini hissedemiyosun, o sallanma yuzunden uyuyormus bebekler🥰 benimki aksam gece ben uzanirken hareketleniyor😅