Momandboy HakanDuyguGl bende kullanmafim iki üc haftadir var hergun yikanmaya calisiyorum. Sicaklardan oldu diye dusunuyorum. Cunku yikandikca azaliyor hatta geciyor gibi bazen 1 gun yikanmaya ara versem tekrar cikiyor.
OktayEsenglBa HakanDuyguGl ben de olmusti canim Doktor yedigin bisey Alerji yapmış olabilir demişti geçti yanı
Nurce HakanDuyguGl ben de kullanıyorum 1 hafta 10 gündür LIERAC dA benim de öyle şeyler çıktı 🙈 siz söyleyince farkettim kremden olabileceğini; sıcaktandır diye düşünmüştüm 😬
Melos Ben kullanmadım ama benim de oldu. Netten araştırdım hamilelik alerjisi yazıyor ama geçti şimdi çok kaşınırdı bi de Kırmızı küçüklerdi geçti gibi şükür az kaldı ☺️ Kaç haftalıksınız
Melos Momandboy lierac krem yapmış olabilir mi dediniz ya ondan dedim onu kullanmadım diye. Geçer inşallah
Pinarsss HakanDuyguGl yok cnm kendiliğinden oluşmuştu kızarıklıklar, böyle isilik gibi, kaşınıyordu aynı zamanda.
RabiaYrkAcar HakanDuyguGl bende kullandıktan sonra oldu siz söyleyince farkettim çok önemsememiştim ama kaşınmaya başladı
Nurce HakanDuyguGl yok geçmedi Benim de 🙈eşime gösterdim sıkıntı Yok dedi (eşim de kadın Doğum doktoru canım) ama ilerlerse bi cildiyeciye görünürüz olmadı ..senin çok mu
HakanDuyguGl RabiaYrkAcar evet bendede kaşınma var ben takıntılıyım çok gözlem yapıyorum herseyde benı bulur valla kullansak mı böle anlamadım ben korkuyorum böle alerjımı oldu acaba
HakanDuyguGl Nurce cnm yukarı doğru ufak ufak sıvılcelenme var gıbı tipi acaba allerjimı yaptı bıraksammı sasırdım Ikı gun oldu daha hemen çıktı surdüğüm gün hemde
HakanDuyguGl Nurce cnm kadın Doğum uzmanıysa bırde şunu sorarmısın kafama çok takılıyor ben vıtamın ıcınce kusuyorum mıdem almıyor hap zararı olurmu alamamanın bebege