2sy Evde emzirme ozellikli gecelik daha iyi olur diye dusunuyorum ama hastanede hangisi daha iyi acaba. Sezaryen olacagim dikisler vs olunca gecelik olsa daha mi uygun olur dedim..
Austosprensi_ 2sy gecelik al daha rahat tuvalete cikma acisindan bende bakıyorum daha almadim yazın bence gecelik daha iyi olur pijamadansa
Hayalplt 2sy sezeryan de pijama takimi götürmüştüm ama gecelik alsaymışım daha iyi olurmuş benim düşüncem gecelik daha rahat olur sezeryande
Emiryigit47 2sy Kendim hep pijama tercih ettim ve çevremde de sezeryan olanlar hep pijama tercih ediyorlar rahatmı bilemiyorum am dikişi düşününce lastik kısmı sıkıntı gibi 😏 bence iksiinide koy hangisiyle rahat edersen onu giyersin😍😍
Selma_aygun 2 takım pijama tercih ettim ben gecelik pek kullanışlı gelmiyo kendi açımdan alışkın değilim belki ondan
Symazturk 2sy ben pijama aldım ama hastane çantasına gecelik de koyacağım insallah afedersiniz lavobo için gecelik daha rahat olur pijamayı indirip çekecek güçte olamam belki diye düşünüyorum
Huzurmelegim_28 2sy bem hastane için ilk gecelik koydum 1tanede kısa kollu pijama koydumm gecelik çok rahat oluyor diyorlar sezeryan olucak benimde onun için gecelik rahat olurr
Baloncuk41 Sezeryanda ilk gün alt pijamayi giydirmedi bana hemsire bütün gün yattigin icin sondada takılı oluyo, ben bu sefer gecelikte koydum çantaya 1 tane pijamada 2 tane kisa kollu bi tanede sabahlik zaten ziyaret durumu olmiycak yeter herhalde
2sy Mom8899 peki hepsi süslü lohusa takimlarindan mi yoksa normal lohusa pijamasi da koydunuz mu. Benim bir tane var beyaz. Bir tane de gunluk bisey almayi planliyorum..
Mom8899 2sy Süslü vs dantelli şeyleri hiç sevmem 😅 pijama olanlar normal altlı üstlü düğmeli, gecelik olan da emzirme özellikli günlük evde giyilebilen türden
2sy Mom8899 ben de sevmiyorum iste hic 2.yi alasim yok. Ilk dogumda bi kere hastanede giydim o kadar. Evde gunluk seyler daha iyi oluyor. Gunluk bi gecelik daha bakiyim bari ben :)