irmk02 Laboquick kaset testpozitif çıktı days comfort erken test negatif bu durumu aranızda yaşayan var mı
Tuanam27 irmk02 bende negatif degill de söyle olmuştu. Normal kaset testte pembe ama silik çıkınca bu testten almıştım. Kaset testten daha da silik nerdeyse griye yakın çıkmıştı. Hassasligi 5 tllik testten kötüydü benim tecrubeme göre.
minipanda irmk02 bende days comfort yaptım negatif ama adete bir gün kala ovulasyon testim pozitif yarın bende normal kaset test alcam
Babymk irmk02 benim sağlık ocağında yaptırdığım beta hcg bile yanlış çıktı iki kere. Biraz daha bekleyip kadın doğuma gidin bence
Pembepanterr irmk02 Bilemiyorum bende erken gebelik testi sanki daha silik çıkmıstı kaset teste göre hatta kuruma cizgisi sanmıstım siz düşünün ertesi gün kaset testte daha koyuydu sonuç
Pembepanterr Bfduam Canım adetten 4 gün önce yapmıstım erken gebeliği baya silik cıkmıstı onun fotoğrafı yok ama baya silikti hatta telefonla fotoğrafını cekmiştim görünmüyordu ertesi gün yaptığım kaset testte 3 gün vardı adetime belli oluyordu çift çizgi
Symazturk Bfduam predictor erken gebelik testi , hamile olmadığım ay negatif , hamile kaldığım ay adete üç gün kala pozitif doğru sonuç vermişti trendyoldan almıştım bi göz atın isterseniz 🌸
Bfduam Pembepanterr adetime 4, 5 gün var ben göremedim sonra ovülasyon testi yaptım, onuda bu ay ilk defa deniyorum, sen yapmış mıydın bilir misin?
Pembepanterr Bfduam Kuzum hiç ovulasyon testi yapmadım ben ama burda okuduğum kadarıyla varsa t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyormus sanırım bilemiyorumda yaptığın test duruyor mu
Bfduam Pembepanterr evet, atıyorum. https://imgyukle.com/i/gaz90 https://imgyukle.com/i/gaFz8 Ovulasyonda pist açıp sorayım. Çok teşekkür ederim canım.
Pembepanterr Bfduam kuzum var mı yok mu pek anlayamadım sanki hafif bir çizgi var gibi eğer gebeysen çok yeni sanırım
Symazturk Bfduam hamile kalmak istediğim ilk ay yapmıştım negatifti. Hamile kaldığım ay yapmadım predictor dan yaptım sadece zaten yoksa negatif çıkar diye ayrıca kaset test yapmadım