haticesusme22 bir ayet vardi lokman suresi ﴾34﴿ Kıyamet saati hakkındaki bilgi yalnız Allah’ın katındadır; O, yağmuru yağdırmakta; rahimlerdekini bilmektedir. Hiç kimse yarın ne elde edeceğini bilemez; hiç kimse nerede öleceğini bilemez; ama Allah her şeyi bilir, her şeyden haberdardır.
Ben kiz erkek ayirdim yapmadim rabbim neyi layik gordh ise onu nasip eyledi esimde sukur saglikli olsunda kiz erkek farketmez dedi bi kiz cocugum var rabbim nasip ederse oglum olacak ama benim kuzenim sanki karnima kendi yerlestirmia gibi tovbe estagfirullah senin kizin olur dedi ama dedim sen suan gaybi haber ediyorsun dedim gunaha giriyorsun dedim tevbe et dedim rahmin icindekini Allah bilir sen bilemezsin ben bilemem dedim Allah ne verirse hayirli evlad versin dedim haftalar sonra cinsiyeti ogrendim dedim Oglum oluyor hayirlisi ile dedim bak gaybi yalniz Allah bilir dedim bu insanlardaki erkek merakini anlamiyorim gercekten hayirli saglikli olsun yeter yani kizida layik goren Allah oglu da hem resulullah sav. kiz cocuklari diri diri mezara gomulerken mekke sokaklatinda fatima annemizi omzuna almis dolandirmis efendimizin soyu fatima annemizden devam etmis