Hopimim Merhabalar benimle ayni sorunu yasayan varsa yardimci olursa cok sevinirim Haftamda acilmam 11mm oldugu icin acil serklaja alindim gunde 4 tane nidicart 3 tane magnosit iciyorum ve 5 de gunde bir progesteron vuruldum 30. Haftama kadar sonra doktorum progesteronu prulotona cevirdi. Yarin 33. Haftami dolduruyorum, asiri derecede tuylenmem var gobegim kil icinde, sari tuylerim (bel, kol, kuyruk sokumu, gogus cevresi) siyaha donustu, doktorum progesteronun yaptigini ilaclari birakinca dogumdan sonra hersey normale donecek dedi, ancak ben bu ilaclarin tuylenme yaptigini internette yada burada hic gormedim, korkum killarimin kalici olmasi😓 benjmle ayni sorunu yasayan varsa gecti mi gecer mi diye soracaktim, zaten stresli riskli bi gebelik geciriyorum 3 aydir evde yatiyorum hicbirseyi kafama takmadim kilolar selulitler hareketsizlik.. ama tuyler..
Srfyldrm Hopimim hiç korkma geçiyo sonradan alma ama çoğalmasın. Benimde hem tüylenme oldu gebeliğe bağlı bitşey kullanmamama rağmen hemde bölgesel kararmalar oldu çok fazla hemde koltuk altında ve vajinada. Ama doğumdan sonra herkes gectiğini söylüyor
Hopimim Srfyldrm çene bölgemi yazmamisim o kadar cok varki evet almiyorum doktor kontrolunde maskeliyim, gobegimi acarken bile utaniyorum, vajinam 18 haftalarda karardi koltuk altim bembeyazdi oda 32. Haftada kararmaya basladi, ins gecer🤲🤲😔