Firstlady Kizlar kendi isteginizle sezeryan olan varmi? Tabiki cocugun sagligi herseyden onemli, ama dogumdan sonra genisleme falan oluyor diyorlar. Daha zamanima cok var zaten, merak ettim.
Selver90 Firstlady ben normal doğum yaptım hicbirsey olmadı şimdi yine normal düşünüyorum tabi tercih sizin
Dilarayatkin Firstlady ben ilkini normal doğum yaptım aksine daha daralma oldu sanki 🙈 şimdi tekrar hamileyim bunuda normal istiyorum herhangi bi sıkıntı yoksa anne ve bebek için en güzeli normal doğum
gulcannnnnn Firstlady ben ilk çocuğumda daha en başından doktora sezeryan istiyorum diye söylemiştim çünkü hiç cesaretim yoktu şimdi de İnşaAllah sezeryan olacak
haziranin25i Firstlady sezeryan doğum yaptım. Herhangi bir ağrım sızım olmadı çok şükür hastaneden çıktığımda evimi süpürdüm sildim. Tek sıkıntım sütümün geç gelmesi ve bu süre zarfında kızım biberona alıştı. Memeye geri döndürene kadar canım çıktı ve dönmedi de.
221039 Ben yeni sezeryan oldum kendi isteğimle doğum anında sıfır acı ama sonrasında fazlasıyla çıkıyor bebek içinde pek sağlıklı olmadı sütüm 4 gün sonra geldi o sırada mama verdim normalde acılı sezeryanda acılı bence normal yap hemen ayağa kalkarsın sütün gelir vs daha iyi hissedersin
Ozgeyagiz 221039 öyle söyleyip korkutmamak lazım.. Herkez için aymı değil sezeryan sonrası kimi 2 gune ayaklanıyor normal işlerini yapıyor herkes için aynı değil
Firstlady gulcannnnnn valla hic orasini dusunmuyorum korku falan. Nasip orasi. Sadece dogum sonrasini dusunuyorum)))
gulcannnnnn Benim sütüm ilk gün gelmişti sıkıntı yaşamadım ama memeyi tutmak istememişti meme ucım içe dönük yani süt konusunda sıkıntı olmadı
baby_mama 18 gün önce 3 dikişle doğum yaptım, hiçbir şey olmamış gibi görüntü, aynada inceliyorum eskisi gibi 🤷🏼♀️ fitil vermişti doktorum, onu parmağımla yerleştirirken de gayet sıkı hissediyorum o bölgeyi. Daha sonra şikayetim olur mu bilmiyorum.
221039 Ozgeyagiz ben kendi deneyimimi ve tecrübeme dayalı fikrimi paylaştım siz olayı çok yanlış anlamışsınız
Birrannee Firstlady tercih sizin tabi ama bence normal doğum kesinlikle. Bende normal yaptım sezeryana göre avantajı çok fazla. Hem birlikte olduktan sonra eşime sordum eskisinden hiçbi farkı yok dedi ☺️
[silindi] Firstlady canim kendi istegimle oldum bende 41 hafta 5 gun gelmeyince korktum bide kendimi normale hazirliyamadim kesinlikle asla genisleme olmuyor aksine ilk gunden daha dar oluyor korkma derim
Ecrin_bcc_1 Firstlady bende normal doğum yaptım önceden çok salıktı ve genişti şimdi daha toplu ve daha dar yine olsa yine normal doğum derdim
Nymphadoraa Firstlady kendi isteğimle sezaryen oldum. Başından beri sezaryen istiyordum zaten çünkü biraz zor hamile kaldım bizim için ekstra kıymetli bir bebekti. Bir de son haftalarda boynuna kordon dolanınca hiç riske atmak istemedik. Sütüm doğumdan hemen sonra geldi çok şükür. Bir hafta içinde de toparlandım
Firstlady Nymphadoraa cok sukur 🥰❤️🙏🏻 Allah anali babali buyutsun canim❤️ Bize de nasip olsun kucagimiza alalim