Pestil Ufuk sizce ? Hamile olmayan bi insan için bile fazlası ile zararlıyken hamile olan bi insan için zararlı olmaz mı hiç
Mom3834 Akkoyu hahaha daha yargılayacağım yerler arıyorumm 🙈😂 Ufuk benim son postuma bakabilirsiniz baya kisi tavsiyede bulundu, yani bebek erimiyor sonucta diye düsünüyorum 🙈 ben de içiyorum ama yararlı da denemez ne kadar az tüketsek o kadar iyi 🥲
Ufuk Mom3834 Bende fazla kullanmıyorum sadece bilgi almak için bu soruyu sordum bir kaç kişide dalgaya vurdu
Elisammmbade Ufuk merakla linç edecek birşey mi arıyorsunuz Allah Allah yorum yaparken karşınızda ki insanın da hamile olduğunu unutup saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz bence… Bilmiyor olması dalga konusu mu? Her posta yorum yapma zorunluluğunuz yok bu platformda.
Ufuk Elisammmbade İlk oldugum için hiç birşeyden bilgim yok ama bazı insanlar dalgaya vuruyo vursunlar kendilerinde görüyoruz saçma sapan seyler soruyolar
marbling10 Ufuk böyle şeyleri önce internetten araştırıp, yeterli bilgi bulamazsanız burada bu tür durumlara düşmemiş olursunuz naçizane tavsiyem
Birgezgininhikayesi Ufuk google yazsan orda daha ayrıntılı makaleler bulursun en azından dalga konusu olmaz seninde canın sıkılmaz
Elisammmbade Ufuk boşver takma sen kendini tatmin etme peşindeler kendilerini cool sanıyorlar heralde 😂😂😂