tugba9293 arkadaşlar merhaba aranızda balıkesir de yakın zamanda üni de sezeryan olanlar var mı? ekstradan orkun hocaya sezeryan olanlar var mı ? benim ilk gebeliğim de cok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Oyku10- tugba9293 ben Balıkesir üniversitesinde doğum yaptım yalnız doktorum farklıydı Gürhan hocaydı
tugba9293 Oyku10- ya memnun kaldınız mı? odalar dan tek kişilik oda varmıydı? birde sondayı filan beli uyusturunca yapsalar oluyor mu korkuyorımda bahseder misiniz? sizin nasıl gecti
Oyku10- tugba9293 ben çok memnun kaldım doktordan çok ilgili güleryüzlüydü. Sadece tek oda tek kişilik diğerleri 2 kişilik idi. Sondayı uyuşturduktan sonra taktılar
tugba9293 Oyku10- ya cok iyi sondayı uyuşturduktan sonra takmaları. birde ebeler hemşireler nasıl? covid döneminde insan korkuyor tabi napcagını . forumda da da denk gelemedim kimseye . ilk dogumum oldugu için cok heycanlıyım
tugba9293 Oyku10- bir de o tek kişilik odayı ayarlama işi nasıl oluyor acaba? ekstra ücreti varsa ödemek sıkıntı degilde . doktor mu ayarlıyor acaba
tugba9293 Oyku10- çok şükür siz ve bebeginiz iyi ya . gerisi önemli degil napalım nasip. corona böyle çoşmasa cok korkmayacagım ama insan korkuyor. bu aksilik cıkmazsa 1 günde tabırcu ediyorlar inşallah