onhaziran Bulantı ve kusmalar ne zaman geçiyor benim yeni başladı siizlerin ne zaman başladı ne zaman bitti bu süreçte hiç bişey yiyemiyorum odalarin kokusu bile midemi bulandırıyor sizler nasıldınız -
Tuu66laaaayyy55 onhaziran ben ne çektim ondan çok iyi bilirim anlıyorum seni işk üç ayım serumla geçti yatış verildi yattım hastanede hersey kokuyor ağzıma bisey süremiyorum çok zor bir süreçti 19 . Haftada bitmişti benim
Clementinee onhaziran 7. Haftama girdim 4 gün zehir oldu ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum başımı kaldıramıyorum
Yamacin-Annesi onhaziran 6 haftamda başladı 9+4 olduk haylen çekiyoruz ve hicbisekilde geçmiyor sanki hiç gecmicek gibi geliyor bana
onhaziran Tuu66laaaayyy55 8 haftaligm daha 5gun oldu böyle olalı ama çok kötü birşey hiç bı iş yapmadan sürekli yatıyorum yumuşatıcı kokusu bile midemi bulandriyr
Tuu66laaaayyy55 onhaziran kağıt tabak çatal kokuyordu ya anlıyorum İnan çok zor çok direk hastaneye seruma gidin başka türlü geçmiyor ayakalronın altına yüksek yastık koy
onhaziran Tuu66laaaayyy55 Doktor ilaç yazdı bugün kullandm midem bulannca oda çıktı biran önce geçer inşallah
Ozlemymn Haftadan, 15. Haftaya kadar çok çektim. Sonra azaldı. Şimdi 25 haftalık ama ben hala ilaç kullanıyorum. Midem çok hassas. İlkinde de 9 ay kusmuştum ilaca rağmen. İkincide midem daha iyi ama başka ağır sorunlar yaşıyorum. Onzyd kullanıyorum midem için. Doktorunuza danışın iserseniz. Çok iyi geliyor.