Haticeyildiz Merve88 kestirmekte sorun yok sonucta batil inanc ama boyatmak zararli kimyasal oldugu icin
baharclk Merve88 Benim arkadaşım yeni hamile 2 kez boyadı, kuaförde açtırıp boyatmadığın sürece sorun olmaz, kendin boya, 3 ayı geçtikten sonra tabi. Ama şartsa boya yani sarıysan dibin geldiyse vs. keyfi boyama boşuna kimyasal
Halidemat Merve88 Boyatmak zararlı ama kestirdim hiçbir zararı yok batıl şeylerden nefret ederim inanmayın öyle şeylere. Ben kestirdim böyle daha rahat
baharclk Haticeyildiz Ben olsam bende boyatmazdm benim koyu ama doktorum illa boyatcm dersen son ay boyat foto çekimlerindede güzl çıksn akmadan dedi gayet mantklı geldi
Ekin Kestirmenin tabii ki de zararı yok🙂 ama boyatmak asla yapmamanız gereken bir işlem. Icerisindeki kimyasalların deri altından bebeğe ulaştığına dair bir sürü araştırma var. Normal zamanda bile zararli olan boyama işlemi, hamilelikte nasıl yapılabilir? Bırakın dibi çıksın, yeter ki bebeklerimize bir şey olmasin😌
Adelimm Halidemat ay bende cok kestırmek ıstıyorum ama ınanmak ıstemesem de su batıl inanç yüzünden yaptıramıyorum ne blım 🙁
Talyaninannesi Adelimm Daha cinsiyetimiz belli değil ama ben de düşünmeye başladım bir yandan, Uras, Cansın, Çağan, Koray, Noyan benim beğendiklerim. Burada durayım da tavsiye edilen isimleri ben de okuyayım. ☺️
Dyg hellobebekcan tövbe bismillah 😱 Allah korusun ya o nasıl düşünce 🤔kesin kaynananın biri masraf çıkmasın diye kuyuya atmıştır bu lafı sonra kimse çıkaramamıştır 😂
hellobebekcan Hahahaha tespit gibi tespit ah o eskiler 😂 Bende kestircem önümüzde ki hafta felan Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bıdığıma😍👯 Dyg
Dyg hellobebekcan 😂😂😂 valla ben hiç duymamıştım zaten öyle birşey kestirdim geçen hafta bence daha sağlıklı anne mutlu olunca bebişte mutlu oluyo babişte anneyi beğeniyo mutlu oluyo tüm aile mutlu 😂 maşallah 😂 kestirin
Bebegim 3 aydan sonra boyatabilirmişsin doktorum kimyasal zararlı diyosan duş jeli şampuan diş macunu makyaj bunlarıda kullanma dedi
Burcuuuuuu Merve88 Kestirmemenin gerekçesi tabii o batıl inanç olmamalı ama kesilen saç daha çabuk uzamaya çalışır ve sizden daha çok protein alır. Bu batıl inancın temeli de burdan gelir. Bebeğinize giden proteini saçınızla paylaşmak istemiyosanız kestirmemelisiniz.