Tgcycl valla canım bende doktor gittim 2 senemizde düşünmeye başladık herşey normal sıkıntı yok dedi aradan geçti hamile kaldım düşük oldu düşük kanaması işe tekrar kaldım oda düşük oldu denedik denedik olmadı olmadı smir testi vs oldu halbuki doktorlar hiçbi sıkıntı görmedi sonra biri vasıtası ile başka doktora gittik Profdu alttan tek seferde senin rahimde perde var kimse fark etmedi mi dedi ve rahminin yukarı şekil bozukluğu var dedi direk rahim filmi istedi vs sonra o buza olan yerin biri küçük biri büyük düzleşmesi lazım dedi bu düşük 2020 şubatta olmuştu bu sene Şubat 1 de histeroskopi oldum 1 ay korunma verdi denemeye başladık hemen 3 denemede şuan hamileyim 7+4 oldum uzun oldu ama sakın pes etme bak benim bu sene Eylül de 3 sene olcak evleneli daha şimdi nasip oldu gereken herşeyi yaptırdıysan bile tek doktorda kalma Prof olsun şey olsun gözük biri görmez diğeri görür bnm gibi ümidini kaybetme sakın.İlişki olurdu yarın saat 1 saat ayaklarım hava da kalırdı bu operasyon geçirdikten sonra da aynı yaptım 2 sefer olmadı son bu ay ovilasyon denedik yumurtlamadan bi gün önce ilişki oldu yumurtlama oldu 2 gün olmadı sonra ki 3 günü değerlendirdim ama ne yalan söleyim içimde hiç umut kalmadı ilişki oldu 15 dk durdum sonra WC falan gittim kafamdan atmaya başlamıştım stres oluyordum bide akşam sabah kuru incir yedim belki fayda olmuştur uzun oldu ama belli sana bi umut olur 🙏