3MelekAnnesi3 ByOzi ben varım 22.haftada teshis kondu 32 haftalıgım hala asagıda ve benim ki tamamen kapatıyor totalis diyolar artık yukarı cıkma ihtimali olmadıgı için 37 de sezeryan olcam
Kubrah ByOzi hamileliğin başından bu yana plasenta önde gibi birşey söylüyor doktor bu da mı plesanta previa oluyor bilmiyorum
Parsss ByOzi 13. Haftamda şiddetli kanamayla gittiğimde öğrendim yukarı çıkacak gibiydi ama detaylı ultrasonda totalis oldugunu öğrendım sezeryan olacak mecburi
Mirkelam ByOzi 24. Haftamda öğrendim , normalde %80 ihtimalle geri çekilir ama sana %60 diyorum haftam ilerlediği için
3MelekAnnesi3 ByOzi ilk olcak cnm oglumu nor al yapmıstım nasip buda sezeryan 😊ankarada devlet hastanesine gidiyorum
ByOzi Mirkelam cok geçmiş olsun. Benim daha tam kesin degil ama rahmin üzerinde ve sezeryan dikişine yapışmış gözüküyor. Devlete randevu aldım bakalım ne olacak
3MelekAnnesi3 ByOzi saol canım Allah razı olsun sen korkma dinleme imkanın varsa bol bol yat benim o yoktu malesef oglum var 16 aylık onun pesinde cok yoruldum
Melek-inci11 ByOzi dikise yapismissa riske atma benim 3. Gebeliğimde öyleydi 16 haftalıkken dikişim açıldı iç kanaması geçirdim bebeğim canlı halde cikardilar tabiki yaşamadı bende ölümden döndüm
3MelekAnnesi3 eebru- sizinde mi sezeryan olcak kacıncı haftada olcak doktorunuz ne diyor kanama vs yasadınız mı beraber bekleyelim 😊sürec nasıl olcak birbirimizi kaybetmeyelim
eebru- 3MelekAnnesi3 hiç kanama yaşamadım cok şükür 37. Haftada kavusucaz insaallah bebegimle 😊 evet sezeryan olacak
svserzrm Kubrah ben doktora sordum plesanta önde baya arkada olmalı. Aşağıda olursa previa oluyor dedi