pamukkizimm Merhaba 19 haftalık hamileyim göğüs uçlarım yaklaşık 1 aydır inanılmaz acıyor uçlardaki pıtırcıklar kopuyor gibi kimisi bu durum ne zaman geçer önerebileceğiniz bir şey var mı dokunamıylrum bile
aycanerbas pamukkizimm en doğal çözüm zeytinyağı canım hem karnına hem göğüslerine sürekli sür ve sağlık ocağındaki ebe bana maden suyunu önermişti onuda demeyebilirsin soğanı rendeleyip suyunu süren de var ben denedim ama çok kokuyor 1-2 kez yapıp devam edemedim😊
pamukkizimm Mom3834 bebe yağı yok ama Hindistan cevizi yağı sürsem mi ki bende ama dokunamıhorum bile ki çok kötü acıyor 😄
Mom3834 pamukkizimm a benim o kadar değil, kesinlikle sürün iyi gelir ben sabah aksam zaten pehlivan gibi gögüslerimi karnımı bacaklarımı kalcamı yaglıyorum 🙈
pamukkizimm aycanerbas zeytinyağı da mantıklı aslında ama her yer yağ olacak diye denemedim hiç 😄maden suyunu da denemek lazım 👍🏻
aycanerbas pamukkizimm zeytinyağı sürüyorum ben arada gerçekten çok yağ oluyor onu sürüp kımıldamamak lazım oda hamilelikte çok zor o yüzden şimdi artık sürüyorum eski gözden çıkardığım bir sütyen veya tişörtü üzerime geçiriyorum zeytinyağı vücudumu baya nemlendiriyor 😊