Aykimgebe İyi akşamlar kızlar.İlk olarak Emzik araştırmalarına başladım önerilen emzik türü yenidoğan için silikon ve damaksız olanlar.Philips Avent duydum şimdiye kadar marka olarak bende almayı düşünüyorum.İkinci olarak danışmak istediğim şey ise taşlı emzikler 🙈 Yaptırmak istiyorum ama kullanışlı mıdır ? Emziklerin steril kalması için sık sık kaynatılması gerek bu yüzden taşları düşer gibi geliyor 🤔 Deneyimli anneler tavsiyenize ihtiyacım var 🤗🤗
delettdmom66 Aykimgebe bnce bebiş doğunca yaptr taşlı emzik bazı bebekler emzik emiyo Bnm kzm emiyo emzik al ama taşlısını sonra yaptr canm
Aykimgebe delettdmom66 yani hatıra olarak saklanabilir de emmese bile kardeşim hediye yaptıracak ama işte steril edilebiliyor mu kaynar suda düşer mi taşlar onu merak etmiştim 😊
Aykimgebe Yasmina çok araştırdım canım silikon olanlar daha hijyenikmiş.Ve bir yaş altı bebeklerde damaksız emzik öneriliyor.
delettdmom66 Aykimgebe ınstgramda yapn yerler var https://www.instagram.com/emzikzinciri1/ Bi görş sterilize ediliyomu onlar bilir