Asil_Egem Kızlar bugün dikkatimi çekti kaşıntı olunca farkettim sadece bitane beze gibi sivilce gibi bir şey çıkmış dudak kısmında yaşayan var mı bilginiz var mı ne olabilir 🤔
Sumeyyekaya Asil_Egem ayy bende de var akşam fark ettim iç kısımda sivilce mi beze mi bilmiyorum dokununca ağrıyor normalde rahatsız etmiyor takip edicem geçmezse doktora giderim
ece1234- Asil_Egem siğil olabilir ben dikkate almadım o kadar cogaldı ki normal dogum yapamıyorum doktorunuza gösterin mutlaka
Asil_Egem Sumeyyekaya bende buğün farkettim sadece bitane kaşıntım da var özellikle terledikçe çok kaşınıyor
Sumeyyekaya Asil_Egem Kasintim geçen haftalrda vardı doktora söyledim mantar demişti ilaç kulandim geçti ama ara ara yanmam oluyor hala hamilelikten öncede çok çabuk enfeksiyon olurdu ama şimdi daha fazla oluyor ne kadar dikkat etsemde oluyor anlamadım nasıl geçecek 🙄
Asil_Egem ece1234- internetten baktım hepsine ama siğil gibi değil hani yüzümüzde felan çıkar ya onun gibi sivilce
balbocegim27 Asil_Egem canım sıcaktan dir sık sık yıka temiz olsun kuru kalsın pamuklu giyin bide hava alsın benim de boynumda boğazım da çıkmaya başladı